مشکل هورمونی کمی داشتم نوجوانی رفتم دکتر دیگه ندارم ...اون موقع چند تا دونه بودن بعد ژیلت خیلی کشیدم اون قسمت بدجور شده و الان هم میخوام لیزر کنم میخوام بدونم کسی بوده مویزاید صورت داشته باشه و با لیزر بره؟ با چه دستگاهی ممنون که وقت میذارید دوستان. خیر ببینید
در جستجوی خویش یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺 که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺 و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺 خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺 من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم* و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺 خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂 آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت
من خیلی سال پیش ولی خوب دوره رو کامل نرفتم کمی برگشت الان اسپرو میخورم خیلی نازک و کمتر در میاد
دوره لیزر کامل نکردید یا قرص؟ وای ممنونم جواب بدید من اسپیرنولاکتون میخورم. و اگه کمتر هم بشه ارزومه. با لیزر کمتر شدن برای شما؟ مشکل هورمونی ندارم الان
مو زاید که یعنی مشکل هورمونی من دوره لیزر رو کامل نرفتم ولی به طور کلی لیزر هم موقته بعد چند سال درم ...
ممنونم عزیزدلم پس لیزر هم تاثیر داره ...چند جلسه رفتید تات کمتر شد؟ اره منم مشکل هورمونی داشتم. ولی با دارو از بین نرفتن😒هم اسپیرو هم متفورمین هم ضد بارداری بهم دادن