2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل هورمونی کمی داشتم نوجوانی رفتم دکتر دیگه ندارم ...اون موقع چند تا دونه بودن بعد ژیلت خیلی کشیدم اون قسمت بدجور شده و الان هم میخوام لیزر کنم میخوام بدونم کسی بوده موی‌زاید صورت داشته باشه و با لیزر بره؟ با چه دستگاهی ممنون که وقت میذارید دوستان. خیر ببینید

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

مگه میشه کسی موی صورت نداشته باشه فرزندم  

ما از نخ استفاده می کنیم

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
مگه میشه کسی موی صورت نداشته باشه فرزندم ما از نخ استفاده می کنیم

میدونی اخه عزیزم موی من اون قسمت چانه خیلی زشت و سیاهه  و مثل مردا هست 😭نمیشه که هرروز بزنم. هرروز. در میاد    

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
من خیلی سال پیش ولی خوب دوره رو کامل نرفتم کمی برگشت الان اسپرو میخورم خیلی نازک و کمتر در میاد

دوره لیزر کامل نکردید یا قرص؟ وای ممنونم جواب بدید من  اسپیرنولاکتون میخورم. و اگه کمتر هم بشه ارزومه. با لیزر کمتر شدن برای شما؟ مشکل هورمونی ندارم الان

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
دوره لیزر کامل نکردید یا قرص؟ وای ممنونم جواب بدید من اسپیرنولاکتون میخورم. و اگه کمتر هم بشه ارزوم ...

مو زاید که یعنی مشکل هورمونی 

من دوره لیزر رو کامل نرفتم ولی به طور کلی لیزر هم موقته بعد چند سال درمیاد اما کمتر و نازکتر 

اسپرو میخورم الان شش ماه دارم میخورم 

مو زاید که یعنی مشکل هورمونی من دوره لیزر رو کامل نرفتم ولی به طور کلی لیزر هم موقته بعد چند سال درم ...

ممنونم عزیزدلم پس لیزر هم تاثیر داره ...چند جلسه رفتید تات کمتر شد؟ اره منم مشکل هورمونی داشتم. ولی با دارو از بین نرفتن😒هم اسپیرو هم متفورمین هم ضد بارداری بهم دادن   

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
ممنونم عزیزدلم پس لیزر هم تاثیر داره ...چند جلسه رفتید تات کمتر شد؟ اره منم مشکل هورمونی داشتم. ولی ...

یادمه سال ۹۴ رفتم حدود ۶ جلسه 

الان دستگاه ها جدیدتر و بهتر شدند