واییییییی...هر کاری میکنم خونه ام برای 1 ساعت تمیز نمی مونه.همه ش همه چی وسطه.پسرم 1 سالشه..همه چی رو میریزه وسط.خودم 3 ماهه حامله ام.کاش مثل سریالای ترکی کلی خدم و حشم داشتم..همه ش خسته ام.کسی اینجا هست از خانوما که دوران حاملگیشو مثل این میلیاردرای ترکی سر کرده باشه؟اگه هست بگه تا شاید از حسودی دق کنم.
نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
حق داری با بچه خونه تمیز محاله وا میسته نگاه میکنه من کجارو تمیز میکنم میزنه همونجارو کثیف میکنه.
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
والا ما که بچه نداریم تو راهی هم نداریم همینطوره من جمع میکنم همسر گرامی پهن..هر تیکه لباس و وسایل خونه رو باید از رو ی مبل جمع کنم 😂😂اوایل حرص میخوردم الان بیخیالتر شدم