2777
2789
عنوان

خونه مرتب و ترگل ورگل

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 49 پست
ببخشيد من يه سوال دارم ، ٢ تا بچه داريد و يكي هم توراهي وضعيت ماليتون خوبه ؟ آخه من و همسرم هرچي حس ...

نه عزیزم.وضع مالی ما خیلی خیلی معمولیه.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشيد من يه سوال دارم ، ٢ تا بچه داريد و يكي هم توراهي وضعيت ماليتون خوبه ؟ آخه من و همسرم هرچي حس ...

نه خوب نیست.خیلی خیلی معمولی زندگی میکنیم.دلمون ممکنه کالسکه مارک بخواد ولی پامونو اندازه گلیممون دراز میکنیم.جای کالسکه 3 یا 4 میلیونی برا بچه م کالسکه 150 تومنی دلیجان گرفتم.هر کی از فامیل دوست داره بیاد قدمش رو چشم...اونایی هم که چشم و هم چشم بازن به سلامت گفتیم بهشون.

اون وقت خودت دقیقا چی کار کنی؟

همومن کارا که قرار نیست تا اخر عمر انجام بدم...اول تو جام برنامه های سفرامو چک میکنم.بعد به بورس یه زنگ میزنم.از جام بلند میشم و با لیوان قهو میرم حموم.میام و اماده میشم و بعدش سری به فروشگاههایی که حراج شدن میزنم.ناهارو با مشاور مالیم تو رستوران میخورم و میرم خونه.میرم استخر و ماساژ.میام خواب عصرمو میکنم.بعد 2 ساعت با بچه هام بازی میکنم تا شوهرم بیاد.5 نفری شام میخوریم و بعدش میریم چمدونامونو برای پرواز فردا میبندیم.من قول میدم اگه اینجور زندگی کنم هیچوقت خسته نمیشم.پولمم فقط برای حیوانات دربه در و خیابانی خرج میکنم.هر کار ی بتونم برای حیوونا میکنم.اینو جدی میگم.