واییییییی...هر کاری میکنم خونه ام برای 1 ساعت تمیز نمی مونه.همه ش همه چی وسطه.پسرم 1 سالشه..همه چی رو میریزه وسط.خودم 3 ماهه حامله ام.کاش مثل سریالای ترکی کلی خدم و حشم داشتم..همه ش خسته ام.کسی اینجا هست از خانوما که دوران حاملگیشو مثل این میلیاردرای ترکی سر کرده باشه؟اگه هست بگه تا شاید از حسودی دق کنم.
نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
والا من بچه ندارم كه بدونم ولي با خرجاي سنگين فكر نكنم الان يدونه زايمان تقريبا ١٠ ميليونه ، خيليم ب ...
10 میلیون! ؟؟؟نه عزیزم این قیمت سزارین تو گرون ترین بیمارستان های ایرانه با 4،5 تومن هم می تونی یه بیمارستان خصوصی خوب زایمان کنی الان دوست من با وحید دستجردی وزیر سابق بهداشت که یکی از معروف ترین جراح های ایران هست سزارین کرده زیر 3 تومن با همه ی هزینه ها
هر تيكه لباس بچه خدا تومنه ، برام جالب بود كه چه جوري ميشه چنتا بچه داشت
کلا چند تا لباس شیک برای بیرون بچه می خرن. برای داخل خونه هم بزرگترین اشتباه موقع سیسمونی خریدن لباس زیاد خریدن هست چون رشد بچه تا 2 سالگی خیلی متفاوت هست مثلا از اول برای بچه لباس زمستونی می خرن وقتی زمستون شد اون لباس سایز بچه نیست 😐 هرماه باید یه تیکه لباس خرید اول هم یه چند دست نخی واسه تو خونه می خرن که مارک های ایرانی خوب هم هست .وسایل بچه خریدن یه بخشی اش فقط مارک هست