2777
2789
عنوان

خونه مرتب و ترگل ورگل

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با 3 تومن نمی شه یه بچه داشت؟؟مگه خرج تون چیه؟

والا من بچه ندارم كه بدونم ولي با خرجاي سنگين فكر نكنم الان يدونه زايمان تقريبا ١٠ ميليونه ، خيليم بچه دوست داريم ولي هرچي فكر ميكنيم ميبينيم نميشه 

خدا جاي حق نشسته 
والا من بچه ندارم كه بدونم ولي با خرجاي سنگين فكر نكنم الان يدونه زايمان تقريبا ١٠ ميليونه ، خيليم ب ...

10 میلیون! ؟؟؟نه عزیزم این قیمت سزارین تو گرون ترین بیمارستان های ایرانه با 4،5 تومن هم می تونی یه بیمارستان خصوصی خوب زایمان کنی الان دوست من با وحید دستجردی وزیر سابق بهداشت که یکی از معروف ترین جراح های ایران هست سزارین کرده زیر 3 تومن با همه ی هزینه ها 

10 میلیون! ؟؟؟نه عزیزم این قیمت سزارین تو گرون ترین بیمارستان های ایرانه با 4،5 تومن هم می تونی یه ب ...

نميدونم ، خيلي هم بهش فكر ميكنيم ولي حتي جرات اينكه بخوام حتي آزمايشاي اوليه رو هم برم ندارم ، بعد به دنيا اومدن هم آخه خيلي پر خرجه 

خدا جاي حق نشسته 
نميدونم ، خيلي هم بهش فكر ميكنيم ولي حتي جرات اينكه بخوام حتي آزمايشاي اوليه رو هم برم ندارم ، بعد ب ...

وای دختر نترس .با 3 تومن می تونید خرج خودتون و بچه رو بدید مدیریت مالی خیلی مهمه وگرنه با 10 میلیون هم نمی شه زندگی کرد 😐😐

من آزمایش هورمونی و سونوگرافی تو کلینیک دانشگاه تهران دادم 100 تومن شد خلوت هم هست 

هر تيكه لباس بچه خدا تومنه ، برام جالب بود كه چه جوري ميشه چنتا بچه داشت 

کلا چند تا لباس شیک برای بیرون بچه می خرن. برای داخل خونه هم بزرگترین اشتباه موقع سیسمونی خریدن لباس زیاد خریدن هست چون رشد بچه تا 2 سالگی خیلی متفاوت هست مثلا از اول برای بچه لباس زمستونی می خرن وقتی زمستون شد اون لباس سایز بچه نیست 😐 هرماه باید یه تیکه لباس خرید اول هم یه چند دست نخی واسه تو خونه می خرن که مارک های ایرانی خوب هم هست .وسایل بچه خریدن یه بخشی اش فقط مارک هست 

مديريت مالي همونه كه ما نداريم 😬

وقتی مجبور بشی یاد می گیری😂😂

اینجا و اینستا و اینا رو نبین خیلی ها با حقوق 2 تومن و کمتر بچه دارن خوب هم زندگی می کنن

چند وقت پیش تو یه تاپیکی تو نوعروس یه خانمی که خودش تو کار سیسمونی بود لیست سیسمونی با مارک و قیمت نوشته بود شده بود 3 تومن 

همه اسباب بازیادم دست نیست هرچندروز جابجامیکنم براشون جذاب باشه اینجوری خونه روهم بهم نمیریزن بهشون ...

خدا حفظه شون کنه..خانومن دیگه.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
آخی خدا حفظشون کنه... ولی سومی سوتیه دیگه هیچوقت خونه ت ترگل ورگل نمیشه

اگه دختر باشه باز میشه یه جورایی ماست مالیش کرد  

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........