واییییییی...هر کاری میکنم خونه ام برای 1 ساعت تمیز نمی مونه.همه ش همه چی وسطه.پسرم 1 سالشه..همه چی رو میریزه وسط.خودم 3 ماهه حامله ام.کاش مثل سریالای ترکی کلی خدم و حشم داشتم..همه ش خسته ام.کسی اینجا هست از خانوما که دوران حاملگیشو مثل این میلیاردرای ترکی سر کرده باشه؟اگه هست بگه تا شاید از حسودی دق کنم.
نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
ببخشيد من يه سوال دارم ، ٢ تا بچه داريد و يكي هم توراهي وضعيت ماليتون خوبه ؟ آخه من و همسرم هرچي حس ...
نه خوب نیست.خیلی خیلی معمولی زندگی میکنیم.دلمون ممکنه کالسکه مارک بخواد ولی پامونو اندازه گلیممون دراز میکنیم.جای کالسکه 3 یا 4 میلیونی برا بچه م کالسکه 150 تومنی دلیجان گرفتم.هر کی از فامیل دوست داره بیاد قدمش رو چشم...اونایی هم که چشم و هم چشم بازن به سلامت گفتیم بهشون.
همومن کارا که قرار نیست تا اخر عمر انجام بدم...اول تو جام برنامه های سفرامو چک میکنم.بعد به بورس یه زنگ میزنم.از جام بلند میشم و با لیوان قهو میرم حموم.میام و اماده میشم و بعدش سری به فروشگاههایی که حراج شدن میزنم.ناهارو با مشاور مالیم تو رستوران میخورم و میرم خونه.میرم استخر و ماساژ.میام خواب عصرمو میکنم.بعد 2 ساعت با بچه هام بازی میکنم تا شوهرم بیاد.5 نفری شام میخوریم و بعدش میریم چمدونامونو برای پرواز فردا میبندیم.من قول میدم اگه اینجور زندگی کنم هیچوقت خسته نمیشم.پولمم فقط برای حیوانات دربه در و خیابانی خرج میکنم.هر کار ی بتونم برای حیوونا میکنم.اینو جدی میگم.