2777
2789
عنوان

خونه مرتب و ترگل ورگل

897 بازدید | 49 پست

واییییییی...هر کاری میکنم خونه ام برای 1 ساعت تمیز نمی مونه.همه ش همه چی وسطه.پسرم 1 سالشه..همه چی رو میریزه وسط.خودم 3 ماهه حامله ام.کاش مثل سریالای ترکی کلی خدم و حشم داشتم..همه ش خسته ام.کسی اینجا هست از خانوما که دوران حاملگیشو مثل این میلیاردرای ترکی سر کرده باشه؟اگه هست بگه تا شاید از حسودی دق کنم.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

نه خواهر .ما هم عین خودتیم .والا بخدا

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری با بچه خونه تمیز محاله وا میسته نگاه میکنه من کجارو تمیز میکنم میزنه همونجارو کثیف میکنه.

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

منم همیشه خونم نامرتبه پسرم ودخترم هیچ وقت نمیزارن مرتب باشه منم باردارم اینقدربخداخستمه که نگوکاش منم خدمتکارداشتم

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

اره من ده تا خدم دارم ده تا حشم

خدم هام خونه رو مرتب میکنن نه که خونم شصت متره 😋

حشم هام خریدامو انجام میدن 

😏

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

والا ما که بچه نداریم تو راهی هم نداریم همینطوره من جمع میکنم همسر گرامی پهن..هر تیکه لباس و وسایل خونه رو باید از رو ی مبل جمع کنم 😂😂اوایل حرص میخوردم الان بیخیالتر شدم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴