قبلا کندلا رفتم خب این دفعه رفتم تیتانیوم عزیزم. بعد اصلا کندلا فقط قسمت بالای بیکینی کم کرد این لیزر هم همینطور. ولی قسمت پایین بیکینی حتی یه لاخ هم نریخته هیچییییی... میخوام ببینم چند جلسه برن تا پایین بیکینی از بین بره و اصلا اون قسمت هم از بین میره یا نه یکی میگفت اون قسمت. اصلا نمیره ...
بله اون قسمت چون مرطوبه یا جلسات زیاد میخاد یا هم ککلا نمیرن و فقد نازک میشن من هم با الکس میرم الب ...
جدیییی؟ خب من بیشتر همون قسمت دارم اون قسمتای دیگه که موی آنچنان نداره بعنی ممکنه اصلا کم نشه😐الکس منظورتون کندلا هس با دایود؟ تاثیرش چطوره نمیدونید چند جلسه تقریبا میره
جواب داد ؟؟؟ من الکس جلسه سوم باید برم فردا تقریبا ۳۰ درصد درمیان نمیدونم ادامه بدم یا ن
من کندلا رفتم برای کل بدن بنظرم ۸۰٪ رفت دیگه این دفعه نرفتم چون تقریبا خیلی کمه دیگه ..جلسه دوم فقط واسه بیکینی و خط ناف رفتم تیتانیوم که تاثیرش روی بیکینی مثل همون کندلا بود و خط نافم ولی به تیتانیوم بهتر جواب داد فعلا در نیومده ولی با کندلا خط ناف زرتی در اومد ٫ اینم بگم موهای قسمت رونم با کندلا یکم بیشتر شد ولی ساق و دستم عالی بود و اینکه یکمی میسوزونه ...
اون قسمت بنظرم خیلی ضخیم تر از همه بدنه من در اصل میخواستم از موهای این قسمت خلاص شم که بعضیا میگن نمیشه و ناامید شدم ...چون میگن لیزر کنید روشنتر هم میشه نواحی خصوصی فک میکردم با لیزر کم شه اون قسمت ولی دقیقا همون نواحی تیره تر هیچییی مو نریخته