2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی چقدر طول میکشه جواب بده

1980 بازدید | 22 پست

خانوما تجربه لیزر بیکینی داشتید چقدر طول میکشه چند جلسه تقریبا رفتید و چند درصد موها کم شد ممنون  از همتون مه تجربه به اشتراک میذارید

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
اسم دستگاهت چیه؟؟؟

قبلا کندلا رفتم خب این دفعه رفتم تیتانیوم عزیزم. بعد اصلا کندلا  فقط قسمت بالای بیکینی کم کرد این لیزر هم همینطور. ولی قسمت پایین بیکینی حتی یه لاخ هم نریخته هیچییییی... میخوام ببینم چند جلسه برن تا پایین بیکینی از بین بره  و اصلا اون قسمت هم از بین میره یا نه یکی میگفت اون قسمت. اصلا نمیره ...

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا کندلا رفتم خب این دفعه رفتم تیتانیوم عزیزم. بعد اصلا کندلا فقط قسمت بالای بیکینی کم کرد این لی ...

بله اون قسمت چون مرطوبه یا جلسات زیاد میخاد یا هم ک‌کلا نمیرن و فقد نازک میشن من هم با الکس میرم البته پا و زیر بغل 

بله اون قسمت چون مرطوبه یا جلسات زیاد میخاد یا هم ک‌کلا نمیرن و فقد نازک میشن من هم با الکس میرم الب ...

جدیییی؟ خب من بیشتر همون قسمت دارم اون قسمتای دیگه که موی آنچنان نداره بعنی ممکنه اصلا کم نشه😐الکس منظورتون کندلا هس با دایود؟  تاثیرش چطوره  نمیدونید چند جلسه تقریبا میره

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
بله اون قسمت چون مرطوبه یا جلسات زیاد میخاد یا هم ک‌کلا نمیرن و فقد نازک میشن من هم با الکس میرم الب ...

چند جلسه رفتی؟ چند درصد پایین بیکینی رفته گل؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
جواب داد ؟؟؟ من الکس جلسه سوم باید برم فردا تقریبا ۳۰ درصد درمیان نمیدونم ادامه بدم یا ن

من کندلا رفتم برای کل بدن بنظرم ۸۰٪ رفت   دیگه این دفعه نرفتم چون تقریبا خیلی کمه دیگه ..جلسه دوم فقط واسه بیکینی و خط ناف  رفتم تیتانیوم که تاثیرش روی بیکینی مثل همون کندلا بود و خط نافم ولی به تیتانیوم بهتر جواب داد فعلا در نیومده ولی با کندلا خط ناف زرتی در اومد ٫ اینم بگم موهای قسمت رونم با کندلا یکم بیشتر شد ولی ساق و دستم عالی بود  و اینکه  یکمی میسوزونه  ...

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
حتما موهاش نازوک و گم پشته به نظرم

اون قسمت بنظرم خیلی ضخیم تر از همه بدنه من در اصل میخواستم از موهای این قسمت خلاص شم که بعضیا میگن نمیشه و ناامید شدم ...چون میگن لیزر کنید روشن‌تر  هم میشه نواحی خصوصی فک میکردم با لیزر کم شه اون قسمت ولی دقیقا همون نواحی تیره تر هیچییی مو نریخته 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني