2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاید

821 بازدید | 41 پست

یه سوال دارم ازتون روم نمیشه از کسی بپرسم خانما من الان با شوهرم دوران عقدمه و به توافق رسیدیم که رابطه کامل رو داشته باشیم از نظر خودم هیچ ایرادی نداره ولی هر کاری میکنم انگار نمیتونم بدنم منقبض میشه میشه لطفا اگه توصیه یا تجربه ایی دارید بهم خواهرانه بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اولش سخته و بار اول شاید اصلا نشه بنظر من تو چند جلسه هر مقدار یکم تلاش کنید نتیجه میگیرید و قبلش هم سعی کنید از لحاظ عاطفی و روحی اماده باشید و استرس نداشته باشید و محیط پر از ارامش باشه

اره

به خاطر همین هست 

اصلا نباید استرس داشته باشی به شوهرت هم بگو

قبلش معاشقه زیاد داشته باشید ترست می‌ریزه 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

خیلیا همین تجربه رو دارن بعضیا به مرور اوکی میشه ولی بعضیا باید برن دکتر برسی بشه ،بنظرم همین اول برو دکتر خودتو راحت کن .

بعد اینکه تصمیم گیری درباره ی رابطه تو دوران عقد شخصیه کاملا به خودتون مربوطه ولی اگر خانواده های سنتی دارید و حاملگی تو این دوران برای خانواده هاتون تابوعه ، ریسکش رو حتی با پیشگیری و... ام درنظر بگیرید 

اتفاقا دارم ولی خودم رو محکم میگیرم میترسم همش

استرس داری اینجوری اذیت میشی دردم میکشی در ضمن اینحا اصلا جاش نبود الان فقط میگن اشتباه کردی واسه خودشون بود تو دوران دوستی لنگا رو هوا بود واسه بقیه ک میرسه معلم دینی میشن توجه نکن زن طرفی این حرفای مسخره اصلا معنی نداره ی مشت آدم قدیمی با مغزای پوسیده احضار نظر میکنن اینا همونایی ک روزی بیس بار تاپیک خیانت میزنن چون بلد نیستن شوهرداری