یه سوال دارم ازتون روم نمیشه از کسی بپرسم خانما من الان با شوهرم دوران عقدمه و به توافق رسیدیم که رابطه کامل رو داشته باشیم از نظر خودم هیچ ایرادی نداره ولی هر کاری میکنم انگار نمیتونم بدنم منقبض میشه میشه لطفا اگه توصیه یا تجربه ایی دارید بهم خواهرانه بگید
شل کن و البته ب شوهرت بگو اروم اروم انجام بده من خودم بعد ۳ماه تونستم کامل اونم با هزارتا گریه ناله ب این فکر کن اونجا خاصیت اینو داره جا واکنش ک ی بچه ازش بیاد بیرون برات اروم میشه اگر سختته بگو با انگشت اول شروع کننده باشه
متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امروز صبح یکی تاپیک زد که تو عقد بود و با شوهرش رابطه داشت و چون پرده اش ارتجاعی بود و خونریزی زیادی نداشت شوهرش بهش تهمت زده بود که از قبل رابطه داشته ،و دختره میخواست قبل جدا شدن بره پزشکی قانونی تا به شوهرش ثابت کنه از قبل رابطه نداشته
استرس داری اینجوری اذیت میشی دردم میکشی در ضمن اینحا اصلا جاش نبود الان فقط میگن اشتباه کردی واسه خو ...
اره عزیزم بخدا سه سال رل بودیم ولی هیچ کاری نکردیم تو دوران نامزدی هم با وجود اینکه صیغه محرمیت بودیم و حتی شبا تنها پیش هم میخوابیدیم ولی این کارو نکردیم دیگه حس میکنم شوهرم داره اذییت میشه
باید احساس امنیت کامل داشته باشی تا دیگه عضلاتت سفت نشه
دقیقا چه موضوعی باعث استرست میشه؟ قبلش معاشقه طولانی داشته باش ریلکس میشی
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁