2777
2789
عنوان

مهمونی که هر روز میاد چیه

163 بازدید | 7 پست

؟ 

خونشون مثلا روستاست ولی همیشه شهرن خداروشکر زن بچه ش زیاد خونه ما نمیان پسرشون شبا تو خواب راه میره 

بعد من یه بارم خونه ی اینا نرفتم ها 

خوبه زن بچه ش میرن خونه خواهر زنش ولی خوب انصافا اونا هم گناه دارن هفته ای شاید بگم دو بار هم میان شب هم می‌مونن 

مهمونی هم حدی داره اونم تو این گرونی 

حیون هم نگه نمیدارن دیگه نمی دونم چرا نمیان شهر زندگی کنن

خونه اونجا شون هم اجاره س 

وضع مالی‌شان هم توپه 

بعدم آداب مهمونی اینجوریه که اولا بدون دعوت نری بعدشم حالا مثلا یه کار ضروری داشتی و اومدی قدمت رو چشم دو شب هم موندی 

دیگه اگه من نیومدم خونت بازدید پس بدم تو دیگه نباید بیای 

اینطوری نیست 

خواهر هر روز هفت صبح بچه شو میآورد می‌داشت خونمون می‌رفت تا دو نیم . این بچه شد ده ساله 

یه نه ماهی نیومد چون نه ماه مرخصی بعد زایمان داشت 

الان دوباره شروع کرده برا مادر پیرم بچه دومشو از ۹ ماهگی  میاره از هشت تا یک . من مریض شدم مادرم اومد خونمون راه دورم . بچه رو میاره پیش پدرم !!!!!! می‌ره سرکار . پدرم هم همینجور بچه میرینه به خودش نمیتونه که بشوره ، همینجور تو گوه هست تا مادرش بیاد .هرچی میگن مهد ببر ما پیریم ول کن نیس .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر هر روز هفت صبح بچه شو میآورد می‌داشت خونمون می‌رفت تا دو نیم . این بچه شد ده ساله یه نه ماهی ن ...

خیلی از این کار واقعا بدم میاد 

خواهرت یا بچه هاشو بزاره مهد یا براشون پرستار بگیره وقتی انقدر کارش براش مهمه 

خیلی از این کار واقعا بدم میاد خواهرت یا بچه هاشو بزاره مهد یا براشون پرستار بگیره وقتی انقدر کارش ب ...

پرستار بگیره !!!!! پولش هدر میشه. مهد هم 

نمی فرسته میگه بچه م اونجا اشغال میخوره حالا پدر مادرم کیسه کیسه دارو میخورن تو اتاقاشون پر دارو . یکی خدانکزده بیفته زمین بدتر از اشغال عمل می‌کنه 

الآنم دیگه بزرگ رو نمیاره میگه میخواد دکتر بشه. مادرم میگه لابد اونو بیار گهواره رو تاب بده . الان که مامانم خونه منه دیگه بزرگه  رو آورده  برا نظارت تو کار بابام. حالا بابام مثلا چقدر بچه دار هست   دیروز کوچیکه رو سپرد دست بزرگه خودش رفت خرید. 

پرستار بگیره !!!!! پولش هدر میشه. مهد هم نمی فرسته میگه بچه م اونجا اشغال میخوره حالا پدر مادرم کیسه ...

خواهرت چ دلی داره بچه هارو ول میکنه میره سرکار مگ چقد درمیاره از بچش ک مهمتر نیس