2777
2789

چند سال پیش که داشتم به مخ نداشته‌م فشار میاوردم درس میخوندم برا کنکور همونموقع یکی از دوستام خیاطی یاد گرفت الان کلی مشتری داره و پول پارو میکنه

یکیشون درسشو ول کرد با خانواده تو بریتانیا پناهنده شدن الان بهترین زندگی رو داره زبانش عالیه هر روز تفریحو گردش روز به روز خوشگلتر میشه تو ی شیرینی پزی کار میکنه میخواد بیزنس خودشو راه بندازه

یکی ناخن کار شده کلی سفر میره

یکیشون تو موسسه زبان انگلیسی میخوند الان میخواد مهاجرت کنه و خانوادشم حمایتش میکنن

منه احمق چیکار کردم؟ درس خوندم رتبه‌مم خوب بود دانشگاه میرم و میام هیچ کار خاصی نمیکنم هنوز ی قرون پول از خودم ندارم و کسیم حمایتم نمیکنه

💔💔💔💔

هنوزم دیر نیست برو کاراته سبک شوتوکان حدود۳،۴ سالی میشه که مشکی میگیری و ۵،۶سال میشه که دان۲ میشی و میتونی مربی شی

در آمد مربی گری خیلی خوبه مخصوصا اگه بتونی سالن بخری

چند سالته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچنینمنم میگم کاش زمانی که صرف مدرسه کردم یه هنر رو ادامه میدادم

من مقصر این وضعیتم رو بابام میدونم

بهم اجازه هیچ کاری نمیداد بچه بودم اینقد به کاراته علاقه داشتم هیچوقت منو ثبت نام نکرد ریاضیم خوب نبود میگفت بجاش برو کلاس ریاضی

کلاس زبان میرفتم شاگرد خیلی خوبیم بودم کلاسو نصف نیمه ول کردم چون بابام وقت نداشت منو ببره کلاس

من مقصر این وضعیتم رو بابام میدونمبهم اجازه هیچ کاری نمیداد بچه بودم اینقد به کاراته علاقه داشتم هیچ ...

من دیگه نه میدونم مقصر کیه نه می خوام بدونم فقط میدونم تباه شد جوونی

ای بابا میگم پسر منم تا دیپلم بخونه بعد بره دنبال یه صنعت بهتره انگاری البته پسر من هنوز نوزاد🤣😁

بخدا که دانشگاه رفتن تو ایران تلف کردن عمر و وقتو سرمایه ست