2777
2789
عنوان

دیدتون نسبت به ازدواج سنتی چیه

1060 بازدید | 80 پست

توی این سایت متوجه شدم دید من با بقیه متفاوت 

مثلا همه میگن علاقه توش نیست یا تصمیم خانوادشه نه خودش یا اینکه اشنایی توش کامل نیست یا اینکه فقط بخاطر شرایط طرفه

ولی بنظرم ازدواج باید یک سری اصولی توش رعایت بشه اینا توش رعایت بشه دیگه چه فرقی میکنه سنتی باشه یا مدرن 

مثلا طرف باید به دلت بشینه باید حداقل ۶ ماه با خودش و خانوادش رفت و امد کنی بشناسیش درباره شرایط هم معیارهات چیزی باشن که باعث پایداری زندگی برای یک عمر بشن  و اینکه پسر خودش باید خواسته باشه ازدواج کن و پیگیر باشه نه به اصرار خانوادش

هرگز سنتی ازدواج نمیکنم به روحیه من نمیخوره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فرقی بین سنتی و مدرن نمیبینم 

فقط کافیه طرفت آدم باشه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

من دهه هشتادی ام و با آشناییت سنتی موافقم

چند ماه آشنا بشن بعدش برن پیش مشاور 

تمام فرآیند آشنایی تحت اطلاع خانواده ها

دیگه آسیب نمیبینن 

قصد و نیتی ها هم مشخصه

از روابط بی و سر ته امروزی خیلی مفید تره

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.