2777
2789
عنوان

دیدتون نسبت به ازدواج سنتی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 80 پست
خوب قرار نیست فقط با دیدن شرایط که برن عقد کنن قرار یک مدت اشنا بشن بعد تصمیم بگیرن جوابشون منفیه یا ...

نه اصلا بحث مدت زمان آشنایی جداست

من میگم پسره که تا حالا دختره رو ندیده

چرا طبق حرفای مامانش پا میش میزاره؟

مگه مامانش میخواد ازدواج کنه

پسر عاقل اونیکه خودش دختره رو ببینه اگر خوشش اومد مراحل آشنایی شروع بشه

نه مامان و خواهرش یا...

نه اصلا بحث مدت زمان آشنایی جداستمن میگم پسره که تا حالا دختره رو ندیدهچرا طبق حرفای مامانش پا میش م ...

خوب اگر اطرافش دختر مناسب نبود بالاخره مامانش یا یکی دیگه باید بهش معرفی کنه و اینکه بمعرفی مامانش میاد با یک دختر شروع به اشنایی میکنه بمعنی این نیست که الان اگر مامانش بگه باهاش ازدواج کن میاد باهاش ازدواج میکنه اگر بگه نه نمیکنه البته این برای یک پسر نرمال که مستقل فکر میکنه همسرمن خیلیا بهش مورد معرفی کرده بودن خالش مامانش دوستاش همکاراش اخرش من شدم که خالش معرفی کرده بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج که فقط رابطه نیساخلاق طرف مهمهحرف زدنشرفتارشطرز لباس پوشیدنشپسری که سنتی میخوان براش برن خواس ...

عزیزم میان همو میبینن این ۱ 

اگه پسندیدن میرن تو شناخت روحیه و اخلاق همدیگه 

اگه بازم پسندیدن میرن سراغ خانواده های همدیگه 

اگه بازم اوکی بود میرن سر خونه زندگیشون 

ولی تو دوستی دیگه خیلی زرنگ باشن همدیگه رو بشناسن 

بعد باید سروکله بزنن با خانواده ها که ما همو میخوایم [اینکه حالا چطوری هستن بماند ]

اگه به هر نحوی نشه یه بار سنگین و یه شکست عاطفیه برا دخترو پسر 

چون ب هم به شدت وابسته شدن . برو بیا داشتن حتی چندین سال ..

نمیتونن دل بکنن

به همم برسن خانواده ها هی میخوان سنگ بندازن چون این داماد یا عروس مد نظرشون نیست

دوستی خیلی پر دردسر تر و پرماجرا ترو اسیب پذیر تر از ازدواج سنتیه 

نه اصلا بحث مدت زمان آشنایی جداستمن میگم پسره که تا حالا دختره رو ندیدهچرا طبق حرفای مامانش پا میش م ...

خب مادرشه ملاکای پسرشو میدونه دیگه 😐

زبون بسته ک نیست میگه چی دوسداره 

مادره ام میگرده میگه خب این طاهرا و اخلاقن و خانوادگی به ما میخوره شبیه سلیقه توام هس بیا برو ببین میپسندید همو یا نه

الان برادر شوهر من ملاکاشو گفته 

مادر شوهرم هر کیو شبیه ملاکای این میبینه یواشکی نشون میده میگه اگه از نطرت اوکیه برم حرفشو بندازم 

اونم همه رو رد کرده تا الان😂

خب مادرشه ملاکای پسرشو میدونه دیگه 😐زبون بسته ک نیست میگه چی دوسداره مادره ام میگرده میگه خب این طا ...

دقیقا الان پسرا انقدر برای خودشون ملاک و معیار دارن 

چون تو روندش بودم میدونم که مادرا فقط به عنوان یک واسط عمل میکنن البته هستن مادرهایی که بیش تر از اون چیزی که باید دخالت میکنن ولی اون شخصیت مادر تو ازدواج مدرن هم که باشه یکجوری دخالتشو میکنه

خب کسی که اهل دوستی نیست چی کنه یه دختر سربه زیر که نه عشوه بلده نه چیز دیگه ای نه اهل بی‌حجابی محرم ...

خوب ببین سنتی هم یه دوره ی آشنایی داره البته زیر نظر خانواده ها هست ولی واقعا نمی‌دونم چطور باید یکی که نمیخواد دوست شه با کسی آشنا شه ولی من خودم نه ازدواج فامیلی دوست دارم نه سنتی 

از فامیلی هم تقریبا داداشم ضربه خورده