2777
2789
عنوان

مادرهمسرم

1144 بازدید | 40 پست

ما نامزدیم و ازهم فاصله زیادی داریم تو یه شهر نیستیم، بعد ۴ ماه اومدم خونشون، همسرم تا ۵ عصر سرکاره و من تو خونه با مادرهمسرم تااونموقع تنهاییم

من اتفاقا بخاطر اینکه زشت نباشه وقتای غیر نهار و صبونه پیشش میشینم و سعی میکنم سرصحبت رو باز کنم ولی خب نمیشه که همش تو پذیرایی باشم دلم میخواد بیام تو اتاق دراز هم بکشم استراحت بکنم

دیشب مادرهمسرم به همسرم گفت وقتی تو نیستی وقار بیشتر وقتها توی اتاق میمونه!! من جا خوردم گفتم وا من مگه پیشتون نمیشینم؟ گف یموقتایی مثلا موقع میوه خوردن !!

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

همسرم هم هوامو داشت به مادرش گفت نمیشه که همش اینجا باشه گاهی وقتها میخواد درس بخونه توی اتاق

بماند که بخاطر طرفداری همسرم خیلی حس خوبی گرفتم ولی امان از حرف مادرش !!

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا امروز سعی کردم بیشتر پیشش باشم ولی بازم دلم میخواد یوقتایی تنها تو اتاق باشم چون زیاد حرف مشترک باهم نداریم ۷۰ سالشه و یک دنده س نمیتونم زیاد باهاش صحبت کنم 

خب این چی بود که زود گذاشت کف دستش؟

اصلا متوجه حرفایی که میزنه نیست

بهترین مادرشوهر ها و عروس ها هم رابطشون شکنندست و مدام ممکنه سوتفاهم بشه.بهتره زیاد نمونی

نه ۵ روزه اینجام دو روز دیگه برمیگردم

اسمت وقاره چه با وقار

ممنونم

اسمت وقاره چه با وقار

توتاپیک پیشنهاد اسم دخترمو چی بذارم که یکساعت پیش توسایت بود  من گفتم وقار آوا دریا عطرین صدنفر ریپلای کردن گفتن چه اسمای مسخره لی و قدیمیه و چرا اسم دختر خودت ساراست پس!!!!!!!!!!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

توتاپیک پیشنهاد اسم دخترمو چی بذارم که یکساعت پیش توسایت بود من گفتم وقار آوا دریا عطرین صدنفر ریپل ...

ااتفاقا همه اسمایی ک انتخاب کردی عالین مخصوصا آوا 

تلفظشم قشنگه

🕳یه عدد ENTJ🕳