2777
2789
عنوان

مادرهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 40 پست
نمیشد بعد از چهار ماه دیدار یه چند روز مرخصی بگیره همسرت بیشتر پیشت باشه ؟بیشتر بزنید بیرون از خونه ...

عزیزم اینطور نبود که ۴ ماه همدیگرو نیبینیم من فقط گفتم ۴ ماهه اینجا نیومدم وگرنه همسرم ماه قبل خودش بدیدنم اومده بود، الانم ۳ روز اول بخاطر من سرکار نرفت و مرخصی گرفت ولی دیگه بیشتر از این چن روز نمیشد

بخودشم گفتم پیش مامانت حوصلم سر میره😂 اونم میگه کتاب بخون پیشش نشین😅

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
احترام که میزاریم ولی دوس نداریم کسی سواری بگیره ازمون

اولا سواری دادن و ندادن دست خودمونه، ثانیا احترام گذاشتن با سواری دادن فرق داره

ثالثا اگه از همین اول کاری مادر شوهرتو مادر خودت ببینی، نگاهت به حرفا و کارا و رفتاراش عوض میشه، محاله تا بحال مادرت چیز نگفته‌باشه یا کاری نکرده باشه که ازش ناراحت و دلخور نشی، این بنده‌ی خدا هم همینطور.

اینم یادمون نره که اونا مال چند‌ نسل قبلتر از ما، با روحیات و خلقیات و تفکرات دیگه‌ای هستن 

ضمنا قطعا همیشه حرفها و رفتار و‌کردار ما هم، پسند و دلخواه دیگرون‌ نیست و گاهی باعث ناراحتیشون‌میشه، پس این به اون در و تا اینجا یک یک به‌نفع دو طرف😂

و مسلما همسرت هم باید مادر و خونواده‌ی تو رو‌مادر و خونواده‌ی خودش ببینه

خداوکیلی میشه قشنگ زندگی کرد و ازش لذت برد ولی متاسفانه گاهی خودمون زندگی رو به خودمون و اطرافیانمون تلخ میکنیم و همینطور اونا 

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای میدونم ادم خیلی حرصش میگیرههمسرت چی میگف اینجور وقتها

هیچی دوتا بی تجربه بودیم و دعوا میشد بینمون 

حتی تا طلاق هم رفتیم بار ها بخاطر خانوادش 

چون همسرم فکر میکنه مادرش یه خانم سن بالا و کلی سختی کشیده و گناه داره و من یه دختر مغرور و دعوایی هستم

اولا سواری دادن و ندادن دست خودمونه، ثانیا احترام گذاشتن با سواری دادن فرق دارهثالثا اگه از همین اول ...

قبول دارم، منظورم این بود میشه در کنار احترام گزاشتن جوری رفتار کرد که گاهی متوجه حد و مرز ها بشن، یا مثلا این احترام و کمک کردنها باعث نشه تبدیل به وظیفه بشه، تعادل خوبه، دو طرف باید ادم باشن !

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
چ حوصله ای داریمن حوصله حرف زدن به مادر خودمم ندارم

چون دوس دارم پیش همسرم باشم و دلم براش تنگ میشه این چن روز رو تحمل میکنم 

توتاپیک پیشنهاد اسم دخترمو چی بذارم که یکساعت پیش توسایت بود من گفتم وقار آوا دریا عطرین صدنفر ریپل ...

من اولین بار بود این اسمو میشنیدم اسم جالبیه ایرانی و با معنی اصلا از اسمای عجق وجق امروزی خوشم نمیاد 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود