2777
2789
عنوان

مادرهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 40 پست

چند سالته خودت اسی؟

نامزدت ساعت چند می‌ره سرکار ؟

خونه شلوغ نیست؟

رفت و آمد نداره ؟

بچه ندارن؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

گلم برداشت من این بود که توقع داره بهش کمک کنی تو کار خونه ...و نظرمم این هست یه کوچولو کمک کن ولی نه خیلی که بد عادت نشه یا روش تو روت باز نشه که بهت دستور بده ... خیلی باسیاست اعلام کن مثلا امروز ناهار با من ،جوری که داری بهشون افتخار میدی نه اینکه فکر کنن وظیفته... ولی اگه گفت ظرفا رو بشور بهونه بیار بگو پوستم حساسیت داره به مایع ظرفشویی یا مثلا گفت شبم شام بپز بگو درس دارم ببخشید نمیتونم ... تو یه هفته که اونجایی دو سه بار ناهار یا شام رو بپز که نگن اومد فقط خورد و رفت واسه خودتم بده گلکم ...ولی زیاده روی نکنی تو کمک کردن که بعدا پشیمون میشی ...

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میکنیکلا صمیمیت و اینا بیفایدست احترام ودوری و دوستی بیشتر جوابه

درسته، زیاد صمیمی نمیشم فقط بخاطر همسرم احترامشونو نگه میدارم

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
توتاپیک پیشنهاد اسم دخترمو چی بذارم که یکساعت پیش توسایت بود من گفتم وقار آوا دریا عطرین صدنفر ریپل ...

چه ربطی داره به اینکه اسم دخترتون ساراست

بیخیال 

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
مادره دیگه سنشم بالاست ممنون از تو که با وقار مثل اسمت رفتار کردی وقت بیشتریو امروز پیشش بودی

شک داشتم ایا امروز کار درستی کردم بخاطر حرفش بیشتر پیشش بودم یا نه

بخاطر حرف مامانم امروز بیشتر کنارش بودم

هرچن الان خستم و میخوام برم توی اتاق 😂

چند سالته خودت اسی؟نامزدت ساعت چند می‌ره سرکار ؟خونه شلوغ نیست؟رفت و آمد نداره ؟بچه ندارن؟

۲۸ سالمه

نامزدم ۷ونیم میره تا ۵ عصر

خونه اصلا شلوغ نیس فقط من و مامانشیم رفت و امدی هم درکار نیست

مادر همسر منم که توی دوران عقد خونشون بودم 

همین که همسرم رو میدید یه جیزهایی رو سریع میذاشت کف دستش 

یا از دستی میگفت چایی واسه همسرت بیار فلان کارو کن 

و متاسفانه خیلی دعوا درست می‌شد بینمون

نمیشد بعد از چهار ماه دیدار یه چند روز مرخصی بگیره همسرت بیشتر پیشت باشه ؟

بیشتر بزنید بیرون از خونه بگردید نامزدی کنیدبگو  بس نشستم کنار پیر زن خوب حوصله م سر میره چه حرفی دادم با مادرت آخه😂

دقیقا مث مادرشوهر منه یروز بهش سلام ندم و نرم پیشش فوری میزاره کف دست شوهرم

خب واکنش شوهرت اینجور وقتها چیه؟

مادر همسر منم که توی دوران عقد خونشون بودم همین که همسرم رو میدید یه جیزهایی رو سریع میذاشت کف دستش ...

وای میدونم ادم خیلی حرصش میگیره

همسرت چی میگف اینجور وقتها

هر چی احترام بذاریم، احترام میبینیم

احترام که میزاریم ولی دوس نداریم کسی سواری بگیره ازمون

منم دوقلو دارم آوین. آوا

اسمای قشنگی براشون انتخاب کردین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792