2777
2789
عنوان

بیش فعالی!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 62 پست
شوهرم خیلی کمکمه...اما شدیدا وابسته هست از خدامه برم باشگاه اما انقدر مامانی مامانی میگه شوهرم کچل م ...

چند بار اول اینطوره بعدش با باباش هم ارتباطش صمیمی و جور میشه از نظر تربیتیم بهتره

اوه.اصلا دوره زمونه طوریه که ظاهرا بچه ی اروم وجپد نداره.همشون شیطون بلا هستن😐

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.

سلام عزیزم

بیش فعالی بوسیله نورو فیدبک توسط یه متخصص روانشناسی کودک قابل درمان هست

من تعریف دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک رو در این زمینه خیلی شنیدم

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

کلینیک غرب تهران شهرآرا

۸۸۲۶۷۰۴۰

۸۸۲۶۷۰۶۸

سلام وقت بخیر چند وقت این قرص و به پسرتون دادین؟عوارض نداشت؟

عزیزم این تاپیک حدود۴ساله پیشه.

من همچنان دارم این قرصو به پسرم می دم .فقط، باتوجه به شرایط بچه دوزش کم و زیاد می شه. وتقریبا کم عوارض ترین دارو هست برای این مشکل.

عوارض خاصی ندیدم فقط متاسفانه اشتهارو زیاد می، کنه

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
عزیزم این تاپیک حدود۴ساله پیشه. من همچنان دارم این قرصو به پسرم می دم .فقط، باتوجه به شرایط بچه دوز ...

ممنون که پاسخ دادین؛دکتر نگفتن تا کی باید این قرص و ادامه بدین؟دکتر برای دخترم که دوسال و نه ماهشه نوشته نمی‌دونم بدم یا نه 

ممنون که پاسخ دادین؛دکتر نگفتن تا کی باید این قرص و ادامه بدین؟دکتر برای دخترم که دوسال و نه ماهشه ن ...

اگه شیطنتاش قابل تحمله و صدمه ای به خودش یا دیگران نمی زنه و سلب آسایش و آرامش از زندگیتون نمی کنه فعلا نده.درغیر اینصورت بده.

نمی دونم فعلا که نیاز هست دارو استفاده بشه

اگه شیطنتاش قابل تحمله و صدمه ای به خودش یا دیگران نمی زنه و سلب آسایش و آرامش از زندگیتون نمی کنه ف ...

قابل تحمل که هست اما کلا درحال حرکته و سخت خوابه و از همه می‌ترسه و با بچه ها ارتباط نمیگیره نمی‌دونم والا خیلی دو دلم تأخیر گفتار هم داره گفتاردرمانی میبرمش که خیلی هم همکاری نمیکنه

قابل تحمل که هست اما کلا درحال حرکته و سخت خوابه و از همه می‌ترسه و با بچه ها ارتباط نمیگیره نمی‌دون ...

اگه گفتاردرمانی می بری به نظرم قرص بهش بده تمرکز بیشتر می کنه و توجه داره سر کلاس.به اندازه یک چهارم بهش بده.

شما کدوم شهر هستین؟ 

ممنونم برای پسر شما این قرص رو تمرکزش تاثیر داشت؟مازندرانم

تا حدودی بعله.

حداقل می شینه اما برای بعضیا بیش از حد بچه را خوابالود می کنه .باید امتحان کنی ببینی به بچه می سازه یا نه.

اگه خواستی قرص ریسپریدون بگیری حتما به داروخونه بگو شرکت پورسینا باشه.جلدش قهوه ایه

تا حدودی بعله. حداقل می شینه اما برای بعضیا بیش از حد بچه را خوابالود می کنه .باید امتحان کنی ببینی ...

دکتر به من تاکید کرد شرکت سبحان بگیر منم گرفتم؛به شما دکتر گفت پورسینا خوبه؟

دکتر به من تاکید کرد شرکت سبحان بگیر منم گرفتم؛به شما دکتر گفت پورسینا خوبه؟

عزیزم من سبحان و بقیه شرکتارو امتحان کردم اصلا جواب نمی داد .بله دکتر تاکید کرد پورسینا خودمم امتحان کردم دیدم واقعا تاثیر داره

عزیزم من سبحان و بقیه شرکتارو امتحان کردم اصلا جواب نمی داد .بله دکتر تاکید کرد پورسینا خودمم امتحان ...

ای بابا پس این دکتره چرا سبحان و تاکید میکرد؛نمیدونم والا من هنوز تو دادن ندادنش موندم