2777
2789
عنوان

بیش فعالی!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شما هنوز قرص رسپریدون رو میدین یا نه 

سلام بله عزیزم می دم.هم دوز دارو افزایش پیدا کرده هم در کنارش کپسول استراموکس هم دکتر تجویز کرده

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
سلام بله عزیزم می دم.هم دوز دارو افزایش پیدا کرده هم در کنارش کپسول استراموکس هم دکتر تجویز کرده

میشه بگین از چند سالگی از چه دوزی شروع کردی الان چه دوزی میدی الان وضعیت بچه تون چجوریه 

چه علائمی داشت و الان چقدر تاثیرش رو دیدین چاق نشده 

تکرر ادرار نداره 

ممنون 

کپسول استراموکس برای چی 

چه دکتری میبرین 

آیا گفتارش بهتر شده کاردرمانی و گفتار میبرین یا نه 

ببخشیذ سوالاتم زیاده 

کپسول استراموکس برای چی  چه دکتری میبرین  آیا گفتارش بهتر شده کاردرمانی و گفتار میبرین ی ...

عزیزم الان خیلی خوابم میاد فردا صبح کامل همه را برات می نویسم

میشه بگین از چند سالگی از چه دوزی شروع کردی الان چه دوزی میدی الان وضعیت بچه تون چجوریه  چه عل ...

من از دو سالگی پسرمو بردم دکتر روانپزشک کودکان که ریسپریدون ۱ مقدار یکچهارم تجویز، کردبهش دادم تا الان که رسیده به روزی یکو نیم قرص ریسپریدون.

پسرم خیلی خیلی شیطون بود و خرابکاری زیاد انجام می داد و خوابشم کم بود که الان خوبه.

گفتاردرمانی و کاردرمانی هم خیلی بردم به نسبت ۵۰-۶۰ درصد وضعیتش بهتر شده .

کپسول استراموکس برای چی  چه دکتری میبرین  آیا گفتارش بهتر شده کاردرمانی و گفتار میبرین ی ...

ریسپریدون اشتهاشو زیاد کرده بود و وزنشم بالا رفته بود بخاطر همین استراموکس داد که اشتهاشو کم کنه و آروم تر هم شد.

تکرر ادار نداره اما حتما باید آخر شب بره دستشویی وگرنه شب ادراری می گیره

ریسپریدون اشتهاشو زیاد کرده بود و وزنشم بالا رفته بود بخاطر همین استراموکس داد که اشتهاشو کم کنه و آ ...

تشخیص چی گرفته بود از دکتر 

الان پسرتون چند سالشه 

عوارضی ندیدین از قرص رسپریدون تو این مدت 

تشخیص چی گرفته بود از دکتر  الان پسرتون چند سالشه  عوارضی ندیدین از قرص رسپریدون تو این ...

تا کی باید دارو مصرف کنه 

اگه ایرادی ندازه دکتری که رفتین معرفی کنیذ همیشه هم تحت نظر یک دکتر بود 

دو سالگی چرا بردین فقط شیطنت زیاد داشت؟ یا مسائل دیگه هم بود الان چقدرش حل شده 

تشخیص چی گرفته بود از دکتر  الان پسرتون چند سالشه  عوارضی ندیدین از قرص رسپریدون تو این ...

بیش فعالی و تاخیر رشد

الان تقریبا ۸ سالشه.عوارض بیشتر همون چاقی بود.

تا کی باید دارو مصرف کنه  اگه ایرادی ندازه دکتری که رفتین معرفی کنیذ همیشه هم تحت نظر یک دکتر ...

بیشتر بخاطر تاخیر گفتار بردم دکتر .

من اصفهانم عزیزم و دکترای مختلف بردم تحت تظر یه دکتر خاص نبود.

معمولا بچه های بیش فعال می گن تا ۱۳ سالگی باید دارو مصرف کنن اگه نیاز باشه که باید ادامه بدن.