2777
2789
عنوان

بیش فعالی!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 62 پست
بچت چقدشه؟همه بچه ها همینن،میدونی چقد دندون  درآوردن سخته،خدا به داد بچه برسه،نخوابیدنش یه چیز ...

ممنون عزیزم.ده ماهشه

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
بچت چندوقتشه ک دوباره بارداری؟؟

ده ماهشه.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش پیش فعال نیس کلا بچه ها همینن بچه خودم شبا کلا بیداره ولی امشب قطره اسطوخدوس ب لباسش و با ...

ممنون عزیزم اگریادم بمونه میرم میخرم.

غیر ممکن نیست عزیزم.من پسرمو فوق تخصص روانپزشک کودکان بردم .سن 2 سالگی تشخیص داد.البته من خودم با تو ...

عزیزم تو روخدا بگو ۲ سالگی چه علایمی داشت دخترمن ۲۰ ماهشه مدام جیغ میزنه فوق العاده لجبازه با همه همسناش مقایسه میکنم فرق داره...خواهشا توضیح بده که این بچم دیوونم کرده

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
عزیزم تو روخدا بگو ۲ سالگی چه علایمی داشت دخترمن ۲۰ ماهشه مدام جیغ میزنه فوق العاده لجبازه با همه هم ...

پسر منم ۲۱ ماهست چند روزه همش جیغ میزنه و چیزی میخواد گریه یا لجبازی شدید

همشم کارهای خطرناک میکنه

پسر منم ۲۱ ماهست چند روزه همش جیغ میزنه و چیزی میخواد گریه یا لجبازی شدید همشم کارهای خطرناک میکنه

دختر من از ۱۴ ماهگیش اینطوره آبرمو برده الان کلی گریه کردم 

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
میشه بیشتر مثال بزنی عزیزم مثلا قبل ۲ سالگی چه علائمی داره؟

کلن خیلی بازیگوش بود دایما در حاله دویدن بود اصلا یه جا نمی نشست.بچه های بیش فعال توجه و تمرکزشون کمه.خیلی هم بی دقتن

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
پسر منم ۲۱ ماهست چند روزه همش جیغ میزنه و چیزی میخواد گریه یا لجبازی شدید همشم کارهای خطرناک میکنه

سعی کنید وقتی جیغ می زنه با چیزی که دوست داره سرشو گرم کنید اما بهش نگید جیغ نزن یا سرش داد نزنید فقط حواسشو پرن کنید به یه موضوع دیگه.یا اینکه کلا به گریه هاش بی توجه باشین تا خودش دست از لجبازی برداره و بفهمه کسی با گریه بهش باج نمی ده.اینطوری می بینه گریه فایده نداره 

کلن خیلی بازیگوش بود دایما در حاله دویدن بود اصلا یه جا نمی نشست.بچه های بیش فعال توجه و تمرکزشون کم ...

ممنون از راهنمایی هات عزیزم

پسر من خ بدو بدو میکنه و مثلا حواسش از یه چی پرت میکنی میره سراغ یه چیز دیگه خ انرژی از آدم میبره

ولی خ توجه میکنه مثلا به فیلم یا به محیط بیرون یا به حرفها و حرکات بقیه یاخ مثلا حواسش جمع موقع راه رفتن یا از پله بالا پایین رفتن 

ممکنه بیش فعال باشه؟

سعی کنید وقتی جیغ می زنه با چیزی که دوست داره سرشو گرم کنید اما بهش نگید جیغ نزن یا سرش داد نزنید فق ...

راهنماییت خ عالی بود

آره وقتی به گریه هاش بیمحلی میکنم معمولا زود تمومش میکنه و دنبالش نمیگیره 

دختر من از ۱۴ ماهگیش اینطوره آبرمو برده الان کلی گریه کردم 

گریه چرا؟

یکم بذارش پیش شوهرت یا خانواده استراحت کن عزیزم

من میرم باشگاه و گاهیم استخر یکم انرژی بگیرم وگرنه آدم عصبی میشه

ممنون از راهنمایی هات عزیزم پسر من خ بدو بدو میکنه و مثلا حواسش از یه چی پرت میکنی میره سراغ یه چیز ...

انشالله که نیست.اگه دقت و توجه و تمرکز داشته باشه مشکلی نیست.مثلا بشینه مدت زیادی برنامه کودک ببینه یا کتاب بخونید براش بشینه گوش کنه مشکلی نیست

گریه چرا؟ یکم بذارش پیش شوهرت یا خانواده استراحت کن عزیزم من میرم باشگاه و گاهیم استخر یکم انرژی ب ...

شوهرم خیلی کمکمه...اما شدیدا وابسته هست از خدامه برم باشگاه اما انقدر مامانی مامانی میگه شوهرم کچل میشه

انشالله که نیست.اگه دقت و توجه و تمرکز داشته باشه مشکلی نیست.مثلا بشینه مدت زیادی برنامه کودک ببینه ...

انشاله آره کلیپ های کودکانه یا کلیپ تولدش یا تبلیغات با دقت زیاد نگاه میکنه طوریکه صداش میکنیم یا حتی خوراکیای مورد علاقشم حواسش پرت نمیکنه

بازم تشکر بابت وقتی که گذاشتی و جواب دادی عزیزم