2777
2789
عنوان

ناخن یا شنیون کدوم درامدش بیشتره

1720 بازدید | 31 پست

میشه لطفا  راهنماییم کنید چن بار دارم تاپیک میزنم ولی کسی خوب راهنماییم نمیکنه بنظرتون بین شنیون با کاشت ناخن کدوم خوبه برم؟ این پولی ک گرفتم با کلی اذیتی دستم اومده نمبخام پشیمون بشم فردا کلی حرف بشنوم ب این دوتا لاین هم علاقه دارم یکی میگه ناخن حرامه دست توش زیاده کار پیدا نمیشه یکی میگه شنیون فقط روزا خاصی داره و درآمد آنچنانی نداره خواهش میکنم اگ اطلاعی دارین راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همکار دختر عمه من که خودش فیبروزکاره، شینیون کاره و توی یه سالن خوب هستن تهران، پارسال میگفت ماهی۱۰۰ تومن درآمدش هست شینبون کارشون، حسنش هم اینه که طرف میره و تمام و دیگه نیاز نیست پاسخگو باشید بابت خوب و بدش

من سالن دارم 

و قطعا شینیونو تایید میکنم 

ناخنکاری هم درآمد خوبی داره ولی شینیون اگ حرفه ای کار بشه خیلی خیلی بهتره

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

همکار دختر عمه من که خودش فیبروزکاره، شینیون کاره و توی یه سالن خوب هستن تهران، پارسال میگفت ماهی۱۰۰ ...

آخه اینجایی ک من زندگی میکنم خیلی کم مراجعه میکنن برا شنیون یا مثلا دد سه نفر باشن خود اریش گره انجام میده و دیگ ب شنیون کار نمیگه 

من سالن دارم و قطعا شینیونو تایید میکنم ناخنکاری هم درآمد خوبی داره ولی شینیون اگ حرفه ای کار بشه خی ...

خداروشکر حداقل ی سالن دار پیدا شد 

عزیزم من 20 سالمه پشت کنکوریم هستم بعد هیچ درآمدی ندارم ب احتمال زیاد برم دانشگاه، بنظرتون با این شرایط کدوم لاین بهتره اینکه میگن دست ت ناخن زیاد شده و درآمد آنچنانی نداره درسته؟ 

آخه اینجایی ک من زندگی میکنم خیلی کم مراجعه میکنن برا شنیون یا مثلا دد سه نفر باشن خود اریش گره انجا ...

خب پس ناخن کار شو، سعی کن کارت رو حرفه ای انجام بدی و قیمت مناسب، من جایی میرم شاید باورت نشه ۱۵۰ ترمیم و لاک! ولی سرش رو نمیتونه بخارونه از شلوغی، کارش هم حرف نداره، 

خب پس ناخن کار شو، سعی کن کارت رو حرفه ای انجام بدی و قیمت مناسب، من جایی میرم شاید باورت نشه ۱۵۰ تر ...

🥺اتفاقن دوس دارم باد بگیرم ولی همه ک میگن زیاد شده خیلی میخوره ت ذوقم 

خداروشکر حداقل ی سالن دار پیدا شد عزیزم من 20 سالمه پشت کنکوریم هستم بعد هیچ درآمدی ندارم ب احتمال ز ...

ناخن درآمدش خوبه عزیزم اما مواد بشدت گرون

ولی شینیون منبع درآمد بهتری داره 

و وسایل کمترو ارزونتری براش مصرف میشه و قطعا سودش بالاتره 

ضمن اینکه شما قراره درس بخونید و شینیون اکثرا مناسبت ها و پنجشنبه و جمعه ها هست اما ناخن باید همیشه آماده بکار باشید

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

ناخن درآمدش خوبه عزیزم اما مواد بشدت گرونولی شینیون منبع درآمد بهتری داره و وسایل کمترو ارزونتری برا ...

الان حدودا هزینه برای ناخن چقده؟؟ 

و همچین واس شنیون؟ 

اگ اطلاع دارید بهم میگید ممنونم