میشه لطفا راهنماییم کنید چن بار دارم تاپیک میزنم ولی کسی خوب راهنماییم نمیکنه بنظرتون بین شنیون با کاشت ناخن کدوم خوبه برم؟ این پولی ک گرفتم با کلی اذیتی دستم اومده نمبخام پشیمون بشم فردا کلی حرف بشنوم ب این دوتا لاین هم علاقه دارم یکی میگه ناخن حرامه دست توش زیاده کار پیدا نمیشه یکی میگه شنیون فقط روزا خاصی داره و درآمد آنچنانی نداره خواهش میکنم اگ اطلاعی دارین راهنماییم کنید
همکار دختر عمه من که خودش فیبروزکاره، شینیون کاره و توی یه سالن خوب هستن تهران، پارسال میگفت ماهی۱۰۰ تومن درآمدش هست شینبون کارشون، حسنش هم اینه که طرف میره و تمام و دیگه نیاز نیست پاسخگو باشید بابت خوب و بدش
من سالن دارم و قطعا شینیونو تایید میکنم ناخنکاری هم درآمد خوبی داره ولی شینیون اگ حرفه ای کار بشه خی ...
خداروشکر حداقل ی سالن دار پیدا شد
عزیزم من 20 سالمه پشت کنکوریم هستم بعد هیچ درآمدی ندارم ب احتمال زیاد برم دانشگاه، بنظرتون با این شرایط کدوم لاین بهتره اینکه میگن دست ت ناخن زیاد شده و درآمد آنچنانی نداره درسته؟
آخه اینجایی ک من زندگی میکنم خیلی کم مراجعه میکنن برا شنیون یا مثلا دد سه نفر باشن خود اریش گره انجا ...
خب پس ناخن کار شو، سعی کن کارت رو حرفه ای انجام بدی و قیمت مناسب، من جایی میرم شاید باورت نشه ۱۵۰ ترمیم و لاک! ولی سرش رو نمیتونه بخارونه از شلوغی، کارش هم حرف نداره،