2777
2789

همه اقوام رو مبینم همه چقدر باکلاس و خوشگل کردن عکس میزارن بعد کلی فالوور دارن احساس میکنم من از اونا عقبم بعد جالبه در حالت عادی اینجوری خوشگل نیستن ولی تو اینستا همه عروسکن گاهی منم دلم میخواد مثل اونا باشم ولی من در حد من نیست این جلف بازی ها و عقده ای بازی ها من اصلا عکس اینا نمیزارم چند نفر بیشتر هم فالوور ندارم به نظرتون چیکار کنم ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش الکیه ی مشت فی.لتر و چیزایی ک فیکع!

جدی نگیر من پاکش کردم الان خیلی خوبم 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

عزیزم اونا خودشون انتخاب می‌کنن ک چ چیزی رو ب بقیه نشون بدن

ن اون چیزی ک هستن واقعا

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

اینستاتو پاک کن 🥺😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اینستاتو پاک کن

بهترین کار

البته گفتنش راحته ولی...😁

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

یه مدت اینستا نرو

من خیلی وقته پیج های بلاگرهای الکی رو انفالو کردم

و حتی محض کنجکاوی هم چک نمیکنم

و شده بلاک هم کردم که دیگه نرم الکی چک نکنم

برای این که ما توی زندگی هر چیزی می بینیم روی ذهن امون هم تاثیر می‌ذاره

من اگه برم اینستا فقط برای تفریح و صرفا یکم وقت گذروندن یا خرید چیزی میرم

و خب اینستاگرام همینه هرکسی جنبه قشنگ زندگی اش رو نشون میده بهترین حالت که دارن و ندارن اینستاگرام یه تصویر غیرواقعی از زندگیه یه تصویر فیک از زندگی ها....که توش غم و مشکلات و...رو نشون نمیدن

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

آدمای اصیل و درست کار زیاد سرگرم فضای مجازی نیستن. 

چه برسه که بخوان خودشون رو مقایسه کنن با اون بازاره مکاره.......

فضای مجازی رو سر لوحه ی زندگی نکنید......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.