2777
2789

آیا شما از دختری ک فقط پیش شما خودشو لوس و بچه می‌کنه و حرکتای بچه گونه ک اصلا دست خودش نباشه نه از عمد در بیاره ینی کامل خودش باشه بدون هیچ ریایی و عشوه ای بطور جدی بهش فک میکنید ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مرد نیستم ولی تا اونجایی که دیدم معمولا مردها از دخترهای زیادی لوس خوش‌شون نمیاد

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

کلا مردها اگه کسیو برا زندگی بخوان از اینجور دخترا متنفرن ولی اگه برا وقت گذرونی و سو استفاده بخوان الکی وانمود میکنن ک خوششون میاد بعد ک کارشون تموم شد ردش میکنن به بقیه پسرا هم میگن دختره کم داشت بعد با هم میخندن 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
کلا مردها اگه کسیو برا زندگی بخوان از اینجور دخترا متنفرن ولی اگه برا وقت گذرونی و سو استفاده بخوان ...

دقیقا زدی وسط خال

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
دقیقا زدی وسط خال

خدا خراب کنه فضای مجازیو یه سری لوس بازی الکی یاد دخترای مردم میده اینا هم فکر میکنن تو زندگی واقعی هم همینه 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
خدا خراب کنه فضای مجازیو یه سری لوس بازی الکی یاد دخترای مردم میده اینا هم فکر میکنن تو زندگی واقعی ...

اولندش عزیزم گفتم آقایون 

دومندش لوس بازی نیس و اگ عقده ای داری سر من خالی نکن 

خدا خراب کنه فضای مجازیو یه سری لوس بازی الکی یاد دخترای مردم میده اینا هم فکر میکنن تو زندگی واقعی ...

آفرین. تو زندگی واقعی اتفاقا از این لوس بازیا خبری نیس باز تو دوران نامزدی و عقد کمی لوس بازی هست ولی تو زندگی دونفره اصن نیس.دخترا فک میکنن اینجوری میتونن جلب توجه کنن. اتفاقا تو زندگی زناشویی فقط باید با بتونی با آرامش و صبوری رفتار کنی و حتی کمی خوددار باشی تا مرد بیاد سراغت هرچی لوس تر و آویزون تر باشی کمتر جذب میشن

آفرین. تو زندگی واقعی اتفاقا از این لوس بازیا خبری نیس باز تو دوران نامزدی و عقد کمی لوس بازی هست ول ...

عزیرم من اصن لوس نیسدم گفتم فقط خود واقعبمو نشون میدم چ برای غذا خوردن چ برای کارای دیگ ینی عشوه نمیام و یکمم حرکتام بچه گانست نگفتم حرف زدنم آیا گفتم ؟