من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت. بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ
داروی آرامخبخش خوراک و بعضی جاها آنتی بیوتیک لازمه روز ۷ تا ۱۱ پریود عکس رادیولوژی میگیرن ...همراه هم اکثرا میخوان ..یه کم کو چو لو هم در د داره....آگه تهرانی برو مرکز مخصوص نازایی ..مثلا رویان
اخه اکثرن بخاطر کیست و تخمدان ها مینویسن .همه جا نمیندازه عکسو بعضی از سونوگرافی ها میندازن .ی جای تمیز و مطمعن برو .یکی هم همراه خودت ببر .چون میگن وقتی از داخل رحمت عکس میگیرن درد داره خیلیا حالشون بد میشه دردشو نمیتونن تحمل کنن .فشار ادم میفته .اما بستگی ب استانه دردم داره .شکلات همراهت باشه ک اگه فشارت افتاد بخوری
من تنبلی تخمدان دارم ... چند ماهه میخوام اقدام کنم هر بار عفونت میگیرم و درگیر میشم . فکر کنم از اول سال تا حالا فقط یه ماه اقدام جدی داشتیم بقیه ماهها درگیر بودم . یا بدنم ضعیف شده بود یا عفونت داشتم ... موردی دیگه ای که دارم درد موقع ن ز د ی ک یه ... اینو از اول ازدواج داشتم . دردای عادت ماهانه هم دارم ...اینارو که به دکتر گفتم اسم عکس رنگی اورد