2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

897 بازدید | 42 پست

سلام دوستان 

دکترم برام عکس رنگی نوشته . کسی تا حال انجام داده ؟ من هیچی ازش نمیدونم ...   

اصلا نمیدونم کجا باید برم انجام بدم . شما یه جای خوب میشناسین بهم معرفی کنین ؟

سلام گلم عکس رنگی رو جاهایی که رادیولوژی داشته باشن میگیرن.

نگران هم نباش چیز خاصی نیست مثل عکس رادیولوژی معمولی هست ولی با تزریق دارو که راحت لوله های تخمدان و خود رحم مشخص بشه

خدایا بعد ٧ سال میخوام طعم واقعی مادر شدن رو حس کنم خودت کمکم کن و اینبار جنینم رو حفظ کن دیگه طاقت ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم 2 ماه پیش واسم تو دفتر چه نوشتن هنوز نرفتم   

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

داروی آرامخبخش  خوراک و بعضی جاها آنتی بیوتیک لازمه روز ۷ تا ۱۱ پریود عکس رادیولوژی  میگیرن ...همراه هم اکثرا میخوان ..یه کم کو چو لو هم در د داره....آگه تهرانی برو مرکز مخصوص نازایی ..مثلا رویان 

اخه اکثرن بخاطر کیست و تخمدان ها مینویسن .همه جا نمیندازه عکسو بعضی از سونوگرافی ها میندازن .ی جای تمیز و مطمعن برو .یکی هم همراه خودت ببر .چون میگن وقتی از داخل رحمت عکس میگیرن درد داره خیلیا حالشون بد میشه دردشو نمیتونن تحمل کنن .فشار ادم میفته .اما بستگی ب استانه دردم داره .شکلات همراهت باشه ک اگه فشارت افتاد بخوری 

اخه اکثرن بخاطر کیست و تخمدان ها مینویسن .همه جا نمیندازه عکسو بعضی از سونوگرافی ها میندازن .ی جای ت ...

بیشتر برای نازایی هست  ببینن لوله های رحم باز هست یا نه و یا برای دیدن نا هنجاری آناتومیک  رحم 

اصلا چیز ترسناکی نیست.من دو ماه قبل انجام دادم.

2 حالت داره:اگه درد داشتی ینی لوله هات مسدوده که با تزریق ماده حاجب باز میشه و بزودی مامان میشی.

اگه درد نداشتی ینی لوله هات مشکلی نداره و شما سالمید.

در هر دو حالت به نفعتونه که انجام بدین.

در دوره ای که ازآن 

من تنبلی تخمدان دارم ... چند ماهه میخوام اقدام کنم هر بار عفونت میگیرم و درگیر میشم . فکر کنم از اول سال تا حالا فقط یه ماه اقدام جدی داشتیم بقیه ماهها درگیر بودم . یا بدنم ضعیف شده بود یا عفونت داشتم ...  موردی دیگه ای که دارم درد موقع ن ز د ی ک یه ... اینو از اول ازدواج داشتم . دردای عادت ماهانه هم دارم ...اینارو که به دکتر گفتم اسم عکس رنگی اورد 

بیشتر برای نازایی هست  ببینن لوله های رحم باز هست یا نه و یا برای دیدن نا هنجاری آناتومیک   ...

آخه اقدام جدی نداشتم که بدونم نازا هستم یا نه ... همش درگیر چیزای دیگه بودم