2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 42 پست
شما تو 6-7 ماه میگی همش درگیر مشکل بودی و نتونستی اقدام کنی بنظرت چقدر دیگه باید بکذره تا بتونی یه س ...

واقعا ... دیگه خسته شدم از این همه قرص و دارو ... البته عامل اصلیشو بالاخره پیدا کردم  اونم سرویس بهداشتی محل کارم بود ... امیدوارم دیگه نیاد سراغم ... گرچه هنوزخوب نشدم و هنوز سوزش دارم . خدا کنه تا هفته دیگه خوب بشم 

خوب اول باید عفونت درمان بشه بعد عکس بگیر ...شد خطر عفونت به رحم و لوله ها هست ...اگر عفونت فعال باش ...

بله حق با شماست دراین مورد، دوسته خودمم دائم عفونت داره هرچی درمان میکنه فایده نداره من تجربه ای ندارم ولی نمیدونم چجوریه که درمان اثر نداره آخه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حق با شماست دراین مورد، دوسته خودمم دائم عفونت داره هرچی درمان میکنه فایده نداره من تجربه ای ندا ...

خوب عفونت  که درمان داره ..حتی اگر سرویسیت مزمن باشه    نهایتا منجمد میکنن ... 

استاتر جون رحم خودت مرطوب سرد نکن چیزای سرد نخور همش گرمی بخور عسل رازیانه زعفران بابونه اویشن نبات بومادران اینجور چیزا بخور سعی کن توی خونه کلا دامن بپوشی شرتم نپوشی چون این شرتای گیاهی عاامل عفونتن دستشویی ک میرین حتما خودتونو خشک کنید ساپرت توی خونه نپوشید اگرم دوسدارید بپوشید واسه تنوع چند روزی یه بار ن همیشه هفته ای سه بار داخل اب و سرکه ب مدت ۱۵دقیقه بشینید عنبر نسا بگیرید و دود بدید خودتونو باهاش واژینال عسلم من شنیدم خوبه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

من گرمیجات خیلی میخوردم . این سری که به مشکل خوردم و سوزش شدید داشتم دکتر گفت گرمیجات نخور ...واقعا هم بدتر میکرد .هفته پیش کلی کاسنی خوردم   امیدوارم مشکل ساز نشه 

چند ماهه الان من تو خونه لباس زیر ندارم و دامن میپوشم

عنبر نسا رو شنیدم ولی استفاده نکردم