2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی تخمدان دارم ... چند ماهه میخوام اقدام کنم هر بار عفونت میگیرم و درگیر میشم . فکر کنم از اول ...

آها درد های شدید عادت ماهانه ..مشکوک به اندومتریوز میشن .....من اگر جای شما بودم ..اول جدی اقدام میکردم..آزمایش میدادم...اگر سنت زیر ۳۵ ساله بعد  از یکسال و بالای ۳۵ سال بعد از ۶ ماه اقدام اگر نتیجه نگرفتی برو انجام بده ...متفورمین بخور . حسابی ورزش کن ..آگه اضافه وزن داری خودت رو لاغر کن .

سلام بچها صبحتون بخیر میگم من دیروز رفتم سونو از روی شکم بعد فولیکولم یکیش ۱۸بود یکیش ۱۰روز هشت سیکلمم بود بعد اگ تنبلی تخمدان داشته باشی چی مینویسه؟؟؟؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
آها درد های شدید عادت ماهانه ..مشکوک به اندومتریوز میشن .....من اگر جای شما بودم ..اول جدی اقدام میک ...

خودمم حس کردم زیادی سخت گرفته ... 29 سالمه ... اضافه وزنم ندارم ولی تنبلی تخمدان دارم 

سلام بچها صبحتون بخیر میگم من دیروز رفتم سونو از روی شکم بعد فولیکولم یکیش ۱۸بود یکیش ۱۰روز هشت سیکل ...

عزیزم شما تنبلی نداری تخمک بالغ داشتی اونم روز هشتم سیکلت

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
فولیکول که خوبه ۱۸ خوبه یک روز درمیان اقدام کن ..انشاالله  باردار میشی

خب خداروشکر ابجی مثلا اگ تنبلی داشته باشی فولیکولا ریزن ن؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
عزیزم شما تنبلی نداری تخمک بالغ داشتی اونم روز هشتم سیکلت

فدات خاهری😍

خودمم حس کردم زیادی سخت گرفته ... 29 سالمه ... اضافه وزنم ندارم ولی تنبلی تخمدان دارم 

خوب اگر عجله داری که زود بارداری شی برو انجام بده ...خیلی ها میگن   اثر درمانی هم داره ...اگر نه صبر کن بعد یکسال اقدام برو ..هنوز فرصت داری ..

شما تو 6-7 ماه میگی همش درگیر مشکل بودی و نتونستی اقدام کنی بنظرت چقدر دیگه باید بکذره تا بتونی یه سری اقدام مرتب داشته باشی؟! دکترت اصلا سخت نگرفته باید دلیل دردات و اینهمه عفونت رو بفهمن تا درمان اساسی کنن سنتم خیلی کم نیست که بخای الکی وقت هدر بدی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
شما تو 6-7 ماه میگی همش درگیر مشکل بودی و نتونستی اقدام کنی بنظرت چقدر دیگه باید بکذره تا بتونی یه س ...

خوب اول باید عفونت درمان بشه بعد عکس بگیر ...چون خطر عفونت به رحم و لوله ها هست ...اگر عفونت فعال باشه‌