من ی جوری برنامه ریزی کرده بودم ک چون امروز میریم مسافرت موادغذاییم تموم شده باشه ک رفتیم دیگه چیزی نمونه تو یخچال خراب بشه.قرار بود صبح زود بریم ک ماشین مشکل پیدا کرد الان شوهرم میگه عصر راه میفتیم بنظرتون برا ناهار الان چی بزارم گوشت خورشتی مرغ ماهی تخم مرغ ندارم.با برنج و ی بسته گوشت چرخ کرده چی میشه پخت؟لطفا راهنمایی کنید.
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
بدبختی من داشتن ی شوهر شکموئه ک غذای حاضری براش اصلا معنا نداره و اگه بخوام ی موقعی حاضری درست کنم مثلا کتلت باید حتما نون باگت و خیارشور و گوجه و لیمو و سیب زمینی سرخ کرده و سس و کاهو و نوشابه هم باشه این براش غذای حاضریه.به خودم بود ناهار شامیارو میخوردم و شامم نیوه و تنقلات تو ماشین.
پیاز سرخ کن گوشت چرخ شده رو اضافه کن یه قاشق رب بریز و نصف فنجون اب بریز نیم ساعت بمونه جا میوفته،اخرش سیب زمینی سرخ کن بهش اضافه کن با پلو نوش جان کنین😋😋😋
یه سری تو این برنامه بزن.یکی از بچه های این سایت معرفی کرده.میتونی از بازار دان کنی.
خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است. گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺 توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!