2777
2789
عنوان

ناهار

539 بازدید | 38 پست

من ی جوری برنامه ریزی کرده بودم ک چون امروز میریم مسافرت موادغذاییم تموم شده باشه ک رفتیم دیگه چیزی نمونه تو یخچال خراب بشه.قرار بود صبح زود بریم ک ماشین مشکل پیدا کرد الان شوهرم میگه عصر راه میفتیم بنظرتون برا ناهار الان چی بزارم گوشت خورشتی مرغ ماهی تخم مرغ ندارم.با برنج و ی بسته گوشت چرخ کرده چی میشه پخت؟لطفا راهنمایی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پیاز رنده کن توش ادویه بزن سرخش کن . بعد یه پیاز رو خورد کن نگینی سرخ کن رب بریز توش سرخ کن اب بریز توش جوش بیاد تو ابه هم نمک و فلفل بزن جوش که اومد کباب تابه ای رو بنداز توش اگه داری هم یه سیب زمینی رو خورد کن توش حالت خورشت میشه جا بیوفته دوست نداشتی هم فقط کبابش کن

اخه میدونید چیه برا تو راهمون کباب شامی درست کردم ک ببرم بنظرتون میشه ناهار هم برنج و کباب تابه ای خورد.البته ما معمولا شام نمیخوریم ولی الان چون تو راهیم گفتم ی چیزی بخوریم.

اخه میدونید چیه برا تو راهمون کباب شامی درست کردم ک ببرم بنظرتون میشه ناهار هم برنج و کباب تابه ای خ ...

همون کباب شامی ها رو بخورین ناهار

واسه شامم نون پنیر و خیار گوجه  

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت

كباب تابه اى كه دوستان گفتن با برنج 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

کباب تابه ای میتونی یه پیازم نگینی سرخ کنی توش رب بزنی اب جوش بریزی با ادویه اب که قل زد کباب تابه ای ها رو بندازی توش اگه داری یه سیب زمینی هم توش خورد کن بزار جا بیوفته مثل خورشت میشه