2777
2789
عنوان

ناهار

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 38 پست

ی بسته ماکارونی بخر درست کن

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم گوشت و با پیاز تفت میدم  رب میزنم یه ذره هم آب بپزه برنجم آبکش میکنم لابلاش گوشت میریزم مثل استانبولی قاطی میکنم دم میذارم

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

بدبختی من داشتن ی شوهر شکموئه ک غذای حاضری براش اصلا معنا نداره و اگه بخوام ی موقعی حاضری درست کنم مثلا کتلت باید حتما نون باگت و خیارشور و گوجه و لیمو و سیب زمینی سرخ کرده و سس و کاهو و نوشابه هم باشه این براش غذای حاضریه.به خودم بود ناهار شامیارو میخوردم و شامم نیوه و تنقلات تو ماشین.

چطوریه دستور پختش؟

پیاز سرخ کن گوشت چرخ شده رو اضافه کن یه قاشق رب بریز و نصف فنجون اب بریز نیم ساعت بمونه جا میوفته،اخرش سیب زمینی سرخ کن بهش اضافه کن با پلو نوش جان کنین😋😋😋

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

یه سری تو این برنامه بزن.یکی از بچه های این سایت معرفی کرده.میتونی از بازار دان کنی.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!