2777
2789

این دوستم ناخن کارمه.. پیشش ناخن میرفتم.. من ۱۶ فروردین رفتم پیشش... بعد گفت من مریضم ویروسی شدم دارم میرم دکتر.... بعد خبری نشد ازش.. بعد یهو استوری خواهرش رو باز کردم دیدم عکس سنگ قبر دوستمه🤯 یک اردیبهشت فوت کرد....

بخدا چنان شوکی شدم.. چجوری آدم سالم جوون ۲۲ ساله یهو میمیره؟؟ از خواهرش پرسیدم گفت ایست قلبی کرد.. آخه ویروسی شدن با ایست قلبی اصلا بهم ربط داره؟

بنظرم مشکوکه.. خواهرش حتما چیزی میدونه نگفت...

قیافه دوستم از جلو چشمام نمیرههه.. باورم نمیشه هنوز

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

خدا رحمتش کنه... شاید موادی چیزی می‌کشیده اور دز کرده😣😣

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه همکار داشتم ۱۹سالش بود😞یهو ایست قلبی کرد 

هرموقع یادش میفتم اشکم درمیاد یماه میشد همکارم شده بود 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
خدا رحمتش کنه... شاید موادی چیزی می‌کشیده اور دز کرده😣😣

اخه خیلی لاغر بود چاق هم نبود بگم چربی دور قلبش بوده...اصلا باورم نمیشه سره ۲ هفته الکی الکی مرد

من یه همکار داشتم ۱۹سالش بود😞یهو ایست قلبی کرد هرموقع یادش میفتم اشکم درمیاد یماه میشد همکارم شده ب ...

بخدا منم.. قیافش رفتاراش از جلو چشمام نمیره

عجیب نیس ولی این عجیبه چجور تو اون مدت که مریض بوده سراغی ازش نگرفتی اگه واقعا دوستت بوده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️