2777
2789
عنوان

خانوما اجاره خونه شمال شبی چقده

102 بازدید | 11 پست

من دختر عموم میگه یه مکان داره افتتاح میشه چون تازه میخوان بازکنن قیمتش خیلی پایینه شبی 400 تا 600 

شماچقدر میدین میخوام بدونم قیمتش مناسبه یانه

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

با همه قیمتی خونه هست، بستگی به امکانات و مکانش و میزان دسترسی اش داره، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قیمت بیغوله هست

بیغوله یعنی چی

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

با همه قیمتی خونه هست، بستگی به امکانات و مکانش و میزان دسترسی اش داره،

یه خونه کوچولو 30 40متری ک حموم دستشویی هم داره

و برای غذا هم رستورانه پرسی 75تومن، باز میل خود طرفه بخواد بخره یانه 

یعنی اشغالدونی

نه مادر عکسشو دیدم عالیه😂من فک میکردم گرون میگن

یه خونه کوچولو 30 40متری ک حموم دستشویی هم دارهو برای غذا هم رستورانه پرسی 75تومن، باز میل خود طرفه ...

گرون نیست، بازم برو خوب نگاه کن، سوسکی و کثیف نباشه، مراقب باش امنیت هم داشته باشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کجای شماله؟آدرس بده اگه خوبه

گیلان اطراف رشت بالاهیجان 30دقیقه فاصله است