2777
2789

مثل  پسر قبلیم ناز و تو دل برو باشه  دلم خیلی یاد بچگیای  پسرمو کرده خیلی شیرین زبون  و ناز بود  همش  فیلماشو میبنم دلم اب میشه  براش اون زمان همش مادرناتنی شوهرم باهام دعوا و جنگ اعصاب داشت نشد خیلی از کودکی پسرم لذت  ببرم الان از خدا میخوام دوباره یه پسر ناز  و  بانمک مثل  پسر قبلیم بده  😫😢😢😢 وای خددا یادمه  سر بچه اولم  بشدت ب خدا نزدیک شده بودم  هر روز  یه جز قران میخوندم  و  همه دعاها رو میخوندم  شبا  یه دونه  سیب میگرفتم دستم  سوره  یوسف و میخوندم  فوت مییکردم  روی سیب می خوردم  تا پسرم چهره  ی یوسفی بگیره ماشاالله لاحول ولاقوة الابالله العلی والعظیم  که تاثیر هم داشت هم چهره هم اخلاقش 

چرا دیگه لیاقت مادرشدن ندارم  البته یه دختر ناز و مهربون هم دارم عاشقشم  ولی این دفعهدوست دارم  پسر   دار شم  

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم واسه پسرم روی سیب سوره یوسف خوندم خیلی تاثیر داره پسرم ماشاالله خیلی نازه 

انشالله شمام دوباره پسر دار بشید 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

منم واسه پسرم روی سیب سوره یوسف خوندم خیلی تاثیر داره پسرم ماشاالله خیلی نازه انشالله شمام دوباره پس ...

ماشالله خدا حفظش کنه اره خیلی تاثیر داره ان شاءالله   دوباره پسردار شم

اللهم عجل لولیک الفرج

کاملا حق داری... بچه ها واقعاً ناز و لذت بخشند... خدا حاجت دلتو بده ان شاءالله 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.