2777
2789

موندم اینا چطور معلم شدن طرف رسما دیونه بود میومد سر کلاس در میزد باید درو واسش باز میکردیم بعد تا اجازه نمیداد حق نداشتیم بشینیم بیرونم میرفت باید یکی درو واسش باز میکرد با منم خدا ازش نگذره بد بود کلا با اخم نگام میکرد یه بار درس نخوندم با خط کش آهنی ۲۰ بار زد تو دستم اونقدر ازش میترسیدم میومد کلاس دست و پام میلرزید همش بهم میگفت تو احمق هیچی نمیشی مثل استسنایی های همه هم بهم مبخندیدم یه بار جلو مادرم خوردم کرد گفت این خنگه گیجه مادرمم شرمنده شد الان یه لحظه یادش افتادم قلبم درد گرفت خدا ازش نگذره تا روزی که زنده ام حلالش نمیکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقده ای بوده

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ای بابا این چ رفتاری بوده

الان چه کاره ای؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خدا لعنتش کنه منم از این معلما داشتم 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

منم یه معلم داشتم کلاس شیشم خیر ندیده انقد بامن لج بود یبارم اخراجم کرد تکون میخوردم داد میزد سرم زنیکه وحشی منم ماشینشو پنچر کردم یادم میفته جیگرم خنک میشه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

واقعا بعضیاشون خیلی بیشعور بودن حیف اسم معلم ک روشون بود عقب مونده تمام معنا بودن شانس داشتن اون قدیم کنکور آسون بود راحت هر پخمه ای قبول میشد . خود من معلم کلاس اولم بخاطر نمره پایین یجوری خوابوند زیر گوشم ک هنوز صداش تو گوشمه

الان چند سالته

الان ۲۰ سالمه خودم شدم رتبه ۱۰۰۰ کنکور الانم دانشجومعلمم اینقدر دلم میخواد گیرش بیارم بهش بگم زنیکه من همونی ام که میگفتی خنگی هیچی نمیشی