2777
2789
عنوان

سر مالک بودن چیزی خیلی حساسم

83 بازدید | 13 پست

منو شوهر دوتایی کار می‌کنیم دوتایی چیزی میخریم و تقسیم ۲ میکنیم تو قسط و خرید 

ولی مامانش هرچی میخریم تو چشم شوهرم نگاه میکنه میگه مبارکت باشه 

من خیلی عصبی میشم 

باشوهرم دعوام میشه ک حالا ک مبارک تو باشه قسط و همه چی ام برای تو 

میگه تو حساسی چه فرقی داره

مبارکتون باشه درسته 

مگه لباس خریده که میگه مبارکه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاواجبه هرچی خریدین مادرشوهرت بدونه؟

دهن لقی همینه دیگه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
لباس نخریدیم ک بلاخره ماشین میبینه میفهمه گفتیم از غریبه نشنوه

چه اهمیتی داره که مادرشوهر چجوری تبریک میگه ؟؟؟؟؟مهم پیشرفت زندگیتونه گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

من اینطوری برداشت کردم نصف سند اموی میخرین بنام تو هست درسته؟اگه واقعا درست برداشت کردم یعنی نصف ماشین به نام تو هست مهم نیست فقط تبریک مادرشوهرت بهت مهمه میخوام صد سال سیاه تبریک نگه مگه با تبریک مادرشوهر بهت چه اتفاقی می خواد بیوفته برات که نگه نیوفته

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من اینطوری برداشت کردم نصف سند اموی میخرین بنام تو هست درسته؟اگه واقعا درست برداشت کردم یعنی نصف ماش ...

اره سند به اسم جفتمون ولی فقط زل زد تو چشم اون بهش تبریک گفت 

من برام مهم نیست ولی سختی ک کشیدم تو تنم موند گاهی احتیاج دارم یکی منو ببینه شیرینی تبریک رو منم بچشم یکی ک بگه تو هستی ک پیشرفت میکنید فقط شوهرت نیست 

من اینطوری برداشت کردم نصف سند اموی میخرین بنام تو هست درسته؟اگه واقعا درست برداشت کردم یعنی نصف ماش ...

اره سند به اسم جفتمون ولی فقط زل زد تو چشم اون بهش تبریک گفت 

من برام مهم نیست ولی سختی ک کشیدم تو تنم موند گاهی احتیاج دارم یکی منو ببینه شیرینی تبریک رو منم بچشم یکی ک بگه تو هستی ک پیشرفت میکنید فقط شوهرت نیست 

اره سند به اسم جفتمون ولی فقط زل زد تو چشم اون بهش تبریک گفت من برام مهم نیست ولی سختی ک کشیدم تو تن ...

بقیه هم بهت تبریک نگفتن ؟

خانواده خودت چی؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪