2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم چون سنش کمه باید بیدار کنی شیرش بدی هر دو تا سه ساعت

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
عزیزم اره برا شیر اخه میگن باید حداقل دوساعت یه بار شیر بخوره نباید زیاد بگذره 

منکه دکتر بهم گفت اگه بیدار نشد خودت بیدارش کن چون ممکنه قندش بیفته

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰

من زیر نظر دکتر بود بچم میگفت باید هر دو تا سه ساعت بچه رو شیر بدین 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

اگه وزن گیریش خوبه توروخدااااا حرفای بقیه رو گوش نکن و بیدارش نکن.بلای منو سر خودت نیار.منم بقیه رفتن تو جلدم که باید پاشه شیربخوره و ... منم بزور بیدارش میکردم.بدخواب شده بود داغونم کرد.هرچی مامانم گف بیدارش نکن گوش نکردم.کارم خیلی اشتباه بود

خدای عزیزم.ازت معجزه ای میخوام که اشک شوقمو جاری کنه... خدایا من چشم انتظار حاجت رواییم...همونطورکه فرمودی: فالله علی کلّ شیء قدیر.. دوست عزیز یه صلوات مهمونم میکنی؟؟ ممنونم😘 انشاالله یه روز بیام و اعلام کنم که خدایا شکرررتتتت که صدامو شنیدی و دعامو اجابت کردی😍😍😍😍چه روزی بشه اون روز!😊😊😊😍😍😍😍😄😄😄😄 معجزه ها هرروز رخ میدن...خدایا بازم برام معجزه کن❤

اون واسه زمانیه ک نوزاد و تازه ب دنیا اومده.دیگه یکی دو ماهگی مشکلی نیست اگه اینقد بخابه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

درست میگن حتی شبم باید بیدار کنی شیرش بدی

چقدر  نظرات متفاوته...

من فقط میدونم نوزادی اصولا یعنی از تولد تا یک ماهگی، اگه بیدارکردن برای شیر دادن فقط درباره نوزاد ضروری باشه، پس شامل نی نی شما نمیشه

البته  قطعا نظر دکتر شرطه

خداکنه نی نی منم خوش خواب باشه...  

نفوس حق النفس میدهند...