2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا قصد توهین ندارم فقط صادقانه گفتمچون حس می کنم جوگیره مثلا اگر تصمیم مهمی داشته باشم ازش مشورت ...

خب الان جو تو بی حجابیه که اصلا جو نسبت به با حجاب ها یه جورایی منفی شده پس چطوری جو زده شده ها البته خودم حجابم مانتو ست گاها جلو باز با شال و موهامم پیداست ولی خیلی دوست دارم با حجاب بشم ولی سختمه جو زده نشدم که الان همه اطرافیانم بی حجاب تر از گذشته ان ولی من دوست دارم ولی نمیتونم به اینجور حجابم عادت کردم

میگم خوشبحالش که راه درست رو انتخاب کرد و از این بابت خوشحالم و براش دعا میکنم که هر روز چادرش رو محکم تر بگیره

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

به خدا قصد توهین ندارم فقط صادقانه گفتمچون حس می کنم جوگیره مثلا اگر تصمیم مهمی داشته باشم ازش مشورت ...

مثل الان خیلیا که جو گیر شدن و زدن تو خط بی حجابی ؟؟؟؟

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

خب الان جو تو بی حجابیه که اصلا جو نسبت به با حجاب ها یه جورایی منفی شده پس چطوری جو زده شده ها البت ...

ببین خب ما توی کشوری هستیم که از اول مجبور به حجاب داشتن بودیم

این که بی حجابی رو بخواهیم چیز عجیبی نیست

این که توی خانواده مذهبی عادت به حجاب داشته باشیم هم چیز عجیبی نیست

ولی گرایش ناگهانی به حجاب اونم وقتی یه مدت پوشش آزاد داشتی، از نظر من عجیبه و تحت تاثیر تبلیغات

بازم می گم فقط از نظر من همین

مثل الان خیلیا که جو گیر شدن و زدن تو خط بی حجابی ؟؟؟؟

بی حجابی نرماله

حجاب هم نرماله

یه دفعه بی حجاب شدن وقتی قبلا به صورت اجبار بوده هم نرماله

ولی یه دفعه باحجاب شدن جایی که حجاب کم و بیش یک اجباره نرمال نیست یه جور ضعفه و تحت تاثیر تبلیغات

البته باز هم می گم نظر منه که صادقانه گفتم همین قصد توهین ندارم