2777
2789

از خوابت نزن 

از علایقت نزن 

از درست نزن 

از انرژیت نزن 

از شخصیتت نزن 

از کارت نزن 

از وقتت نزن 

خلاصه که از خودت نزن برای کسی 

آدمها همه یه روزی میان یه روزی میرن 

تنها کسی که برای تو میمونه در نهایت خودت هستی 🥲

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس داری یکی هم اینارو برای تو نزنه؟ یعنی اولویتش نباشی؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

عزیزانم این ها یه مشت شعاره پس انفاق که توصیه قرانه یا کمک یا احسان به پدر و مادر چی یا بچه بیگناهی که اوردی تو این دنیا مثلا من نوزاد الان نمیخابه من بیدارم پس طبق گفته اسی برم بخوابم اینا حرفای یه مشت جوون مجرد بی تجربس که دنیا ندیدن و زندگی رو زندگی نکردن

اگر طرف مقابلت همه جوره عشقش رو بهت ثابت کرده باشه چی ؟

تو هم عشق بورز اما از خودت نزن من تجربه خوبی ندارم 

وقتی آدم شروع می‌کنه از خودش زدن بقیه هم دیگه حسابت نمیکنن و میشه وظیفه اول خودتو دوست داشته باش بعد در اون چهل چوب حتی اگه خواستی فداکاری هم کن 

عزیزانم این ها یه مشت شعاره پس انفاق که توصیه قرانه یا کمک یا احسان به پدر و مادر چی یا بچه بیگناهی ...

گفتم که منظورم خانواده نیست 

دوس داری یکی هم اینارو برای تو نزنه؟ یعنی اولویتش نباشی؟

من تجربه برعکس دارم یه مدت برای همه هرکاری می‌تونستم میکردم بعد دیدم چقد اشتباه کردم ... همه فقط پر توقع شدن 

و معمولا نود درصد به بالای اطراف قدر نشناس هستن 

گفتم که منظورم خانواده نیست

عزیزم همیشه در حق دیگران خوبی کن ببخش بخند به دیگران کمک کن و همه رو برای خدا ببین که اینجوری اگه اونا هم نارو زدن حالت خراب نمیشه و اینکه اگرم نمیخای همه کارها رو انجام بده اما با حد و مرز که اسیب نبینی اینا نصیحت من به شما عزیز دل بود

دقیقا به نظرم باید خودت رو به عنوان یه هویت مستقل از خودت ببینی و این جوری اونو به همه کس اولویت ب ...

اره بقیه متوجه نشدن من چی میگم وقتی آدم خودشو دوست داشته باشه بها بده به‌ درسش به علایقش به جسمش حتی پدر مادر هم راضی ترن و آدم موفقی میشه می‌تونه به اونا فایده برسونه . منظور اینه که اول از همه خودت رو دوست داشته باش نمیگم فداکاری و ایثار نکن ولی از خودت نزن خودتو له  نکن  برای کسی چون بعد مدتی دیگه هویت خودت رو از دست میدی