ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزانم این ها یه مشت شعاره پس انفاق که توصیه قرانه یا کمک یا احسان به پدر و مادر چی یا بچه بیگناهی که اوردی تو این دنیا مثلا من نوزاد الان نمیخابه من بیدارم پس طبق گفته اسی برم بخوابم اینا حرفای یه مشت جوون مجرد بی تجربس که دنیا ندیدن و زندگی رو زندگی نکردن
عزیزم همیشه در حق دیگران خوبی کن ببخش بخند به دیگران کمک کن و همه رو برای خدا ببین که اینجوری اگه اونا هم نارو زدن حالت خراب نمیشه و اینکه اگرم نمیخای همه کارها رو انجام بده اما با حد و مرز که اسیب نبینی اینا نصیحت من به شما عزیز دل بود
دقیقا به نظرم باید خودت رو به عنوان یه هویت مستقل از خودت ببینی و این جوری اونو به همه کس اولویت ب ...
اره بقیه متوجه نشدن من چی میگم وقتی آدم خودشو دوست داشته باشه بها بده به درسش به علایقش به جسمش حتی پدر مادر هم راضی ترن و آدم موفقی میشه میتونه به اونا فایده برسونه . منظور اینه که اول از همه خودت رو دوست داشته باش نمیگم فداکاری و ایثار نکن ولی از خودت نزن خودتو له نکن برای کسی چون بعد مدتی دیگه هویت خودت رو از دست میدی