2777
2789
عنوان

🌿برای هیچکس تاکید میکنم برای هیچکس 🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 18 پست
عزیزم همیشه در حق دیگران خوبی کن ببخش بخند به دیگران کمک کن و همه رو برای خدا ببین که اینجوری اگه او ...

من با خوبی کردن به دیگران مخالف نیستم ولی با اینکه آدم از خودش بزنه برای بقیه نه . بذار یه مثال برات بزنم من یه دوستی داشتم شهر دیگه بیمارستان بودم گفت شبونه بیا پیشم همراه ندارم من با کلی سختی تو بارون اون موقع شب خودمو  به تعب انداختم و بهش رسوندم و پنج شب بیمارستان پا به جفت بودم بعد می‌دونی چی شد ؟ همون آدم برای به خدای احد و واحد حرف درآورد که تو برای قصد دیگه شبونه اومدی بیمارستان بخاطر من نبوده و ازین مثال ها زیاد دیدم خوبی کردن هم در چهارچوب خودش قشنگه ❤️

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بقیه متوجه نشدن من چی میگم وقتی آدم خودشو دوست داشته باشه بها بده به‌ درسش به علایقش به جسمش حتی ...

این متأسفانه  چیزیه که باید تو کودکی آموزش داده بشه 

الان  بیشتر آدما یه اختلال  مهر طلبی یا گرفتن تایید از دیگران رو  دارند ،البته باز نسل های جدید بهترن 

ولی یه دهه ی شصتی که خودمم جزوشون هستم انگار فقط چند سالی هست که خودم رو به عنوان یه هویت پذیرفتم و مطمئنم هم نسلی هام هم از  این آسیب دور نموندن ،از بس که جو خانواده ، مدرسه و... مسموم بود 

این متأسفانه چیزیه که باید تو کودکی آموزش داده بشه الان بیشتر آدما یه اختلال مهر طلبی یا گرفتن ت ...

خدا رو شکر ک رو خودتون کار کردید بله منم تازه بعد کلی تجربه تلخ به این رسیدم 🥲 با چشم خودم دیدم و با گوشام شنیدم که حتی اگه بزرگترین فداکاری ها هم برای مردم کنی آخرش یا وظیفه یا متهمی یا هیچ قدری نمی‌دونن با اصل خوبی کردن موافقم اما کاملا در چهارچوب خودش 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را