2777
2789
عنوان

کادوی تولد منتی

111 بازدید | 14 پست

۳۰۰ هزار زدن حسابم میگم یکم بیشتر بزن چرا برای خواهرم که نصف من سن داره فقط ۲۰۰ دادی کیک مامانم برگشته میگه تشکر کن فلان اصلا از این به بهه به هیچکدوم کادو نده و ....

منم پسش دادم 

خسته شدم از این نون منت دار که میندازن جلوم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شاید فکر کنین رفتار منم بده ولی همیشه اینجوری سرم منت میزارم حتی باید روز تولدمم خراب کنن شپش تو حسابمه ولی خسته شدم بزار همون بی پولی بهتر از منت کشیدنه

خوب کردی

پول که ندارم کارم نمیزارن پولم بهم نمیدن از اول زندگی هر چی خواستم نخریدن هر کلاسی خواستم نفرستادنم الانم شدم یه آدم افسرده

این روز تولدمم خراب میکنن کار هر سالشونه دقیقا پارسالم یکه کاری کردن پولو پس دادم

پول که ندارم کارم نمیزارن پولم بهم نمیدن از اول زندگی هر چی خواستم نخریدن هر کلاسی خواستم نفرستادنم ...

خب عزیزم این شگردشه، 

پول ازش بکش یه جوری ازش پول بکش هر چقدر منت گذاشت پس نده این یاد گرفته اینجوری خرج نکنه 

میدونم و میفهمم خییییلی سخته باید غرورتو بزاری کنار خورد میشی اما حساب کار دستش میاد پول زد حتی هزار تومن هم پسش نده

پول که ندارم کارم نمیزارن پولم بهم نمیدن از اول زندگی هر چی خواستم نخریدن هر کلاسی خواستم نفرستادنم ...

من هروقت هرچقد پول خاستم بهم دادن هرکلاسی خاستم رفتم تازه علاوه بر اونا خودشونم میفرستادنم کلاس ولی الان افسردگی شدییییید دارم .خیلییی شدید 

خب عزیزم این شگردشه، پول ازش بکش یه جوری ازش پول بکش هر چقدر منت گذاشت پس نده این یاد گرفته اینجوری ...

یعنی چی ولم کن تروخدا غرورمو همین الانم خورد کردن تاپیکای قبلیمم گفتم فکر میکنم

چمیدونم یه خواستگار داشتم غیرمستقیم مستقیم میگفتن با این ازدواج کن ایراد شچیه ما ایرادی نمیبینیم یعنی نظر تو به کتفمونم نیست

یا مامانم میگفت برای این نباید خرج کنیم تا مجبور شه شوهر کنه حالا همین الانشم هیچ کاری برام نمیکنن

یاچند ماه پیش گفت غذا نداریم کمه برای خواهرته تخم مرغ بخور منم گفتم اوکی بعد هز سه تاشون برنج خوردن بت خورشت من تخم مرغ 

میدونم تکرار اینا تو مجازی فایده‌ای نداره ولی حداقل یه جایی میگمش 

برگشتمم تو روش خیلی چیزارو گفتم میگه تو عقده‌ای و مشکل داری برو خودتو درمان کن 

خدام که مارو نمیبینه دهنم سرویس شده عین جنازه‌ام دیگه فقژ مرده متحرک شدم

یعنی چی ولم کن تروخدا غرورمو همین الانم خورد کردن تاپیکای قبلیمم گفتم فکر میکنمچمیدونم یه خواستگار د ...

چرا؟ خانوادت دیگه چرا؟ پس شوهرت چیز هایی رو دیده که باهات اینطوریه!

خیلی ناراحت شدم ان شاالله خدا به  لت نگاه کنه

من هروقت هرچقد پول خاستم بهم دادن هرکلاسی خاستم رفتم تازه علاوه بر اونا خودشونم میفرستادنم کلاس ولی ...

ببین بحث من فقط مالی نیست نوجوان بودم وزنم زیاد بود میگفت هیکلت مثل گوسفنده لاغر شدم میگفت دستات مثل مرغه 

خب من همیشه ناراحت میشدم

یا همش منو با یکی مقایسه میکردن بهره هوشیش توسط پزشک تایید شده بود از آدمای دیگه پایین تره 

همیشه از بچه های مردم تعریف میکرد آرزو داشتم یه بار ازم تعریف کنن

پولم که بهم نمیدادن همیشه تحقیر و منت حمایت عاطفی و مالی صفر

بعد چجور افسرده نباشم

چرا؟ خانوادت دیگه چرا؟ پس شوهرت چیز هایی رو دیده که باهات اینطوریه!خیلی ناراحت شدم ان شاالله خدا به ...

شوهر ندارم که اینا خانوادمن اینجوری بهم گفتن دیگه تاپیک بخون قشنگ...

من هروقت هرچقد پول خاستم بهم دادن هرکلاسی خاستم رفتم تازه علاوه بر اونا خودشونم میفرستادنم کلاس ولی ...

تازه آزادیم بهم نمیدن رسما تو زندانم اختیار ندارم برم یه بار بیرون بگردم خب من ریدم تو این زندگی من خسته شدم دیگه

تازه آزادیم بهم نمیدن رسما تو زندانم اختیار ندارم برم یه بار بیرون بگردم خب من ریدم تو این زندگی من ...

به هرحال زندگی واسه ۹۰درصد ادما زهره ماره هرکسی از یه جایی ضربه خورده .چه میشه کرد 🤷🏻‍♀️