2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

1954 بازدید | 40 پست

سلام.بچه ها من همیشه از بیرون تاپیک ها رو میخوندم و یه نفر از اون غایبین همیشه حاضر بودم.همیشه هر سوالی داشتم با یه سرچ کوچیک تو نی نی سایت جوابشو پیدا میکردم.ولی الان هرچی بیشتر سرچ میکنم کمتر به جواب میرسم.میخوام بدونم کسی این شرایط رو گذرونده یا جایی بوده کمکش کنه؟

من فیزیوتراپی دانشگاه تهران خوندم و ارشدم هم همونجا.حالا یه مطب فیزیوتراپی زدم البته همه سرمایه اش رو وام گرفتم و کمک از خانواده حدود پنجاه میلیون.ماهی هم دو تومن اجاره میدم.مشکلم اینجاست که من هنوز مجوزم نیومده و اونم به دلیل اینکه حتما باید اسم یه آقای فیزیوتراپیست تو سیستم اینترنتی رد بشه که خب چون که اینترنتیه اسم یه نفر دو بار نمیتونه ثبت شه.و هیچ پسری هم نیست که بتونه این کار رو واسم انجام بده.ببینید همه جا آگهی دادم واقعا.

بچه ها ببینید وقتی من قبول شدم تو کلاسمون 30 نفر بودیم فقط 5 تاشون پسر بودن.تازه من سالی قبول شدم که سهمیه پسران اضافه شده بود.تو سال بالایی ها حتی 1 پسر هم بود.

حالا من فقط مجوز بیمار محدود دیدن دارم.یعنی تابلو نداره مطبم.ولی خب ماساژ و اینا هم تو مطبم داریم.حالا سوالم اینه جایی هست که بتونم وام بگیرم حداقل کرایه رو بتونم پرداخت کنم؟

من میانگین 6 تا بیمار دارم که ماهی یک تومن هم نمیشه.همین 6 نفر هم معرفی خودشون به خودشون هست.خدارو شکر کارم خوبه.چون درسخون بودم.ولی خب بعضی وقتام میگم چه فایده😢.تا وقتی مجوز هم نیاد با بیمه ها نمیتونم قرارداد ببندم.ولی از بیمارها همون بیمه پول میگیرم.حتی کمتر.مطبم سمت شرق تو تهران هست.

طریقت به جز خدمت خلق نیست   به تسبیح و سجاده و دلق نیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی اگه یه اقای فیزیوتراپ پیدا کنی حله؟؟

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
وااای.چ سخته شرایطت.راهنمایی نميتونم بکنم.دعا میکنم درست شه کارت.

مرسی عزیزم که دعا میکنی.الان یک سال هست که دارم اجاره میدم.واقعا دارم دیوونه میشم.

یعنی اگه یه اقای فیزیوتراپ پیدا کنی حله؟؟

بله.اسمشون تو هیچ فیزیوتراپی دیگه ای ثبت نشده باشه.و دانشجو هم نباشن.حدود دو ماه دیگه کارم درست میشه

عزيزم انشااه با تمام تلاشي كه كردي حتما خدا برات يه دري باز كنه ،منم راه حلي به ذهنم نميرسه ببخشيد😔 ...

ممنون عزیزم.همین جملات خوبتونم آرامش بخشه

نه متاسفانه.مشکلم همینه 😢😢😢

ی آقایی هس آشنا داره بانک ی مقداری پول میگیره....۱۰ یا ۲۰ میلیون وام‌میده در عرض۲ هفته تنها کاری ک میکنه اینه ک بدونه سپرده وام‌میدن بهت اما باید ضامن داشته باشی متاسفانه

اگه کرمان بودی میتونستم کمکت کنم😐

متاسفانه نیستم.ولی ممنون.همین که گفتین انگار انجام دادین

.مثل اینکه کلا شهرستان ها آسونتره.من دو بار بخاطر یک پله و دومی 2 متر کوچیکتر مجبور شدم جامو عوض کنم.اونجا هم کای مشکل مالی برام پیش اومد😢

بله.اسمشون تو هیچ فیزیوتراپی دیگه ای ثبت نشده باشه.و دانشجو هم نباشن.حدود دو ماه دیگه کارم درست میشه

تو سال آخری های فیزیوتراپی دنبالش بگرد. تو جاهایی که استژ می گذرونند دانشجوها..من اگه بتونم از دوستام می پرسم، دعا می کنم زودتر یکی رو پیدا کنی.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**