سلام.بچه ها من همیشه از بیرون تاپیک ها رو میخوندم و یه نفر از اون غایبین همیشه حاضر بودم.همیشه هر سوالی داشتم با یه سرچ کوچیک تو نی نی سایت جوابشو پیدا میکردم.ولی الان هرچی بیشتر سرچ میکنم کمتر به جواب میرسم.میخوام بدونم کسی این شرایط رو گذرونده یا جایی بوده کمکش کنه؟
من فیزیوتراپی دانشگاه تهران خوندم و ارشدم هم همونجا.حالا یه مطب فیزیوتراپی زدم البته همه سرمایه اش رو وام گرفتم و کمک از خانواده حدود پنجاه میلیون.ماهی هم دو تومن اجاره میدم.مشکلم اینجاست که من هنوز مجوزم نیومده و اونم به دلیل اینکه حتما باید اسم یه آقای فیزیوتراپیست تو سیستم اینترنتی رد بشه که خب چون که اینترنتیه اسم یه نفر دو بار نمیتونه ثبت شه.و هیچ پسری هم نیست که بتونه این کار رو واسم انجام بده.ببینید همه جا آگهی دادم واقعا.
بچه ها ببینید وقتی من قبول شدم تو کلاسمون 30 نفر بودیم فقط 5 تاشون پسر بودن.تازه من سالی قبول شدم که سهمیه پسران اضافه شده بود.تو سال بالایی ها حتی 1 پسر هم بود.
حالا من فقط مجوز بیمار محدود دیدن دارم.یعنی تابلو نداره مطبم.ولی خب ماساژ و اینا هم تو مطبم داریم.حالا سوالم اینه جایی هست که بتونم وام بگیرم حداقل کرایه رو بتونم پرداخت کنم؟
من میانگین 6 تا بیمار دارم که ماهی یک تومن هم نمیشه.همین 6 نفر هم معرفی خودشون به خودشون هست.خدارو شکر کارم خوبه.چون درسخون بودم.ولی خب بعضی وقتام میگم چه فایده😢.تا وقتی مجوز هم نیاد با بیمه ها نمیتونم قرارداد ببندم.ولی از بیمارها همون بیمه پول میگیرم.حتی کمتر.مطبم سمت شرق تو تهران هست.