2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 40 پست
یعنی با یه کلینیک قرارداد بست..و خودش هیچگونه هزینه ای برای خرید دستگاه نکرده

وقتی من داشتم اینجا رو اجاره میکردم رفتم با یکی از واحدها که ارتوپد هست صحبت کردم.گفت نونت تو روغنه.میخوام بدونی واسه هیچکدوم از بیمارهاش فیزیوتراپی نمینویسه.همه رو مستقیم میفرسته جراحی.یه دستگاه بن اسکن هم داره که اصلا طبق کتابای تکست زیر پنجاه سال اندیکاسیون نداره این دستگاه ولی این آقای دکتر واسه همه بیماراش مینویسه و نفری 150 اینا پیاده میکندشون.

طریقت به جز خدمت خلق نیست   به تسبیح و سجاده و دلق نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا بزرگه.ولی مثل اینکه من انقدر کوچیکم که اصلا نمیبینتم

ن گلم اینجوری نگو.....زندگی پستی بلندی ام داره دیگگگگ.......

سختی نباشه ک زندگی شیرین نمیشه....

توکل کن  ب خدا...خودش کمکت میکنه عزیزم...

بعد اینکه مکانشم خیلی مهمه...وقتی اونجا درآمدت کمه بنظر من جای دیگ بری خیلی بهتره ....نظر شخصیم بود گلم  باز با خودته انشاالله ک‌درست میشه

ن گلم اینجوری نگو.....زندگی پستی بلندی ام داره دیگگگگ....... سختی نباشه ک زندگی شیرین نمیشه.. ...

عزیزم نمیتونم مکان رو عوض کنم.اول که رفتم برای شروع مکان مجوز باید تعهد بدی تا 3 سال همونجا رو اجاره کنی و بعد هم تا آخر عمر تو همون منطقه بمونی.والا زندگی من همش پستی هس.کی بلندیشو میبینم پس؟پارسال یکی از بچه ها سر همین موضوع خودکشی کرده.من رتبم زیر هزار منطقه یک تجربی بود.خیلی درس خوندم.خیلی زحمت کشیدم.واسه اون پولایی که قرض گرفتم تقریبا مردم.ولی الان بازم در ادامه هیچی ندارم.

عشق با اون خانوم لیلی خانوم رو گفتم ولی باز خوشحال شدم شما هم درخواست دوستی دادی 

😂😂😂

معلومه هیچی سر در نمیارم دیگه.آخه من عضو نبودم هیچوقت

از بانک مهر اقتصاد هم بپرس 

منم کاری نمیتونم بکنم اما دعات میکنم خدا پشت وپناهت باشه خدا کمکت کنه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

وای خدایا فقط میتونم بگم لعنت به این قانون که اینجوری جلوی پیشرفت میگیره لعنت به اونایی که یکم به فکر آدمایی مثل شما نیستن از خدا میخوام کارت زودتر درست بشه نمیشناسمت ولی ته دلم آینده روشنی برات میبینم یه آینده پر پول امیدوارم دو سال دیگه بیای و بگی تلاشت به نتیجه رسیده وداری پول پارو میکنی😅😅

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است
هر چه توان انسان کمتر باشد ادعایش بیشتر است
هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد