2821
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 40 پست

کپی آگهی ای که دادی رو اینجا بذار، من بفرستم تو گروه دوستان (دوستان دیگه ای هم که اینجا شرایطش رو دارند بازنشر کنن). شاید کسی دنبال کار باشه و با هم هماهنگ شید.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی آقایی هس آشنا داره بانک ی مقداری پول میگیره....۱۰ یا ۲۰ میلیون وام‌میده در عرض۲ هفته تنها کاری ک م ...

یه جا بانک پارسیان صحبت کردم.40 میلیون میداد.8 تومنش برا خودش.باید 84 پس میدادم.خیلی گرونه.نمیتونم.از پسش بر نمیام.خیریه ای جایی میخواستم😢که سودش کم باشه.بتونم برگردونم

طریقت به جز خدمت خلق نیست   به تسبیح و سجاده و دلق نیست
یه جا بانک پارسیان صحبت کردم.40 میلیون میداد.8 تومنش برا خودش.باید 84 پس میدادم.خیلی گرونه.نمیتونم.ا ...

اصلا خودت رو تو این وام ها ننداز...اصلا

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
کپی آگهی ای که دادی رو اینجا بذار، من بفرستم تو گروه دوستان (دوستان دیگه ای هم که اینجا شرایطش رو دا ...

نمیخوام که بشناسن منو.ولی تو گروه فیزیوتراپیست ها و تو دیوار و تو همشهری گذاشتم آگهیمو.اگه کسی شرایطشو داشت زنگ میزد.یه نفر زنگید البته ولی خب 5 میایون میخواست و منم الان آس و پاسم و هشتم گرو دوازدهمه

اینجا ک ما یه خانوم فیزیوتراپ داریم کم کم ماهیانه 12 میلیون درامدشه تازه شهرمونم کوچیکه

تو شهرستانا خیلی حقوق ها بهتره.با بیمه هام سریع قرارداد میبندن و از هوم ویزیت ها هم هزینه زیاد میگیرن.تو تهران دانشجوی غیر فیزیوتراپی میره هوم ویزیت.واسه همین نون به ما نمیرسه😢😢😢😢😢

۰یکی از فامیلامون بچشو میبره فیزیوتراپی۳_۴تومن واس هرماهی میده شغل پردرامدیه ناامیدنشو ی روز پولدارم ...

پولدار شدن نخواستم.بتونم قرض هامو پس بدم.😢😢😢

تو شهرستانا خیلی حقوق ها بهتره.با بیمه هام سریع قرارداد میبندن و از هوم ویزیت ها هم هزینه زیاد میگیر ...

الهی به نظر من شمام اول باید میرفتی شهرستان خوب پولتو ک جم میکردی بعد اینقدر هزینه واسه وسایلتوک میکردین...این خانومه ک من میشناسمش فول لیسانس دارن...و الان حدودا دوساله سرکارن.....یه 206 خریدن و با بقیه پولشونم یه خونه خیلی شیک و جالب اینجاست ک همین تو شهر ما ازدواجم کرد😐

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
الهی به نظر من شمام اول باید میرفتی شهرستان خوب پولتو ک جم میکردی بعد اینقدر هزینه واسه وسایلتوک میک ...

عزیزم نمیتونم از مادر و پدرم دور بشم.بعدم مجوز فیزیوتراپی رو نمیشه جابجا کرد.حتی منطقه مجوز رو هم نمیشه جابجا کرد

تو سال آخری های فیزیوتراپی دنبالش بگرد. تو جاهایی که استژ می گذرونند دانشجوها..من اگه بتونم از دوستا ...

دانشجو نباید باشن.باید فارغ التحصیل باشن و هیچ بدهی بابت وام ها نداشته باشن.که خب همه بچه ها چون وام میگیرن بدهی دارن.کار سختهه