2777
2789
عنوان

23سالمه چراباید همش خیانت ببینم

426 بازدید | 36 پست

تاالان بخاطرپسرم صبرمیکردم دیگه نمیتونم خودم ۲۳ شوهرم ۳۲ سالشه خودمم بچه دارم

خستم هربار خیانت دیدم وبخشیدم بارها قهر رفتم ولی درست نشد زبونش ۳ متره میگه هیچ خیانتی نکردم

ولی خیانت کرده ومیکنه

چند روز پیش دیر از سرکار اومد نگاه کردم دیدم ب ی شماره ازتوگوشیش زنگ زده درحد تک زدن توگوشیم زدم شماره رو چک کردم دیدم دختره

کلی اسرار کردم وطبق سابقش مستقیم گفتم حتما زن سوارکردی وشماره گرفتی وهی اسرار میکردم

اخر خودشو لو داد گفت تومسیر ی خانمی با مامانش بود(ک بعدها متوجه شدم مامانش دروغ بوده وفقط دختره بوده)میگه تومسیر بودن سوارکردم رسوندم تومسیرم

خواست پیاده شه بهم گفت گوشیموگم کردم واز گوشیم زنگ زد ب گوشیش خلاصه من باور نکردم وچندین بار ب دختره زنگ زدم وگذاشتم شوهرم زنگ بزنه تاکه دختره اعتراف کرد ک شوهرت ازم شماره خواسته بودمنم دادم

حالا دختره ب گفته خود دختره میگفت متولد۸۵ یعنی ۱۸ سال عکسشم همین حوالی میخورد یا شایدم بزرگتر دو سه سال

داغون شدم دیگه معلوم نییست شایدم جریان غیر اینم باشه و باهم همدست بوده باشن

خسته شدم نمیتونم ادامه بدم

ولی نمیدونم ب خونوادم چی بگم تازه از سفر اومدن دلم براشون میسوزه ناراحتشون کنم ولی من درحد ۱ هفته بخدا کلییییی لاغرشدم از غصه حتی مامانم منو دیدگفت چقدر لاغرشدی چته دختر

من بغض کردم وساکت شدم 

تاحالا بخاطر بچم صبرمیکردم ولی صبرم لبریز شد تالان شوهرم یجور قسمی میخوره که من خطایی نکردم وبهت وفادارم وتواشتباه متوجه شدی وشکاکی ک کسی ک نمیشناستش باور میکنه ومیگه این ادم پاک پاکه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حتیhpvگرفتم مطمئنم از خود عوضیشه

ولی اون رفت دکتر منم باهاش بودم تومعاینه رفتم بیرون

وقتی برگشتم دکتر گف شوهرت پاکه هیچ مشکلی نداره

حالا معلوم نیست شوهرم شاید ب دکتره گفته بود اینو بگه

یاشایدم سیستم ایمنی شوهرم قویه زگیل ونزده

اما من مطمئنم از خود کثافت کاریاش گرفتم یبار قشنگ شاهد خیانت جنسیش بودم

ای بابا ریشه شون کنده بشه الهی 

چی بگیم خواهر شرایطتتو بسنج حرف همیشگی ما 

شرایط داری برگردی جداشو 

شرایط نداره عرضه تنها بزرگ کردن بچتو داری کار کنی جدا شو

اگر اینارو‌نداری چشماتو ببند چک نکن و زندگیتو بکن

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
بله مشکل خودتی دیگ از انتخاب اشتباهت با فرصت دادن های مکرر خواستی دفاع کنی به غلط.خدا کمکت کنه

چی میگی خانم؟اخه مگر من میدونستم خیانتکاره؟ ۲ماه فیکس فقط پدرم تحقیق میکرد

وجوری ک اشک میریخت برام جلوخونوادم ک فقط راضیشون کنه

و چ اخلااااقی داشت

الانم اخلاقش خوبه بدیش فقط خیانتش بوده که اونم بزرگترین چیزه

من حتیhpvگرفتم مطمئنم از خود عوضیشهولی اون رفت دکتر منم باهاش بودم تومعاینه رفتم بیرونوقتی برگشتم دک ...

واقعا تقصیر خودته همچین چیزی دیدی و ادامه دادی خیانت خط قرمزه کسیکه ازش عبور می‌کنه نباید بخشیده بشه