2777
2789
اسمش چیه ؟ سرکتاب ۷۰ میگیره ؟‌ب شما نگفت طلسم داری؟

بهش بگو سید ،منم همینو بهش میگم ،بیین اون اگه طلسم یا هر مشکلی داشته باشی خودش بهت میگه تو فقط اسم خودت و مادرتو بگو د چیزی نگو 

اره من چن ناه قبل همینقدر دادم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من الان خونم اومده عسلوییه چون شوهرم شرکت نفته ولی قبلا کخ میتونستم اره حضوری میرفتم

عزیزم چه جالب این پارتنرم هم کارش عسلویه ست ولی اصالتا شیرازی هستن تو همون پتروشیمی کارمیکنه عسلویه

الان ازدواج کردی؟

نه هنوز، خاستگاری جواب مثبت داده بابام، ما رسم داریم دو بار خاستکار بیاد یبار برای حرف زدن با بابام یبار با خودم ولی چون حس دوطرفست و داره کمکم میکنه خلا های زندگیمو پر کنم دوستش دارن

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

الان ازدواج کردی؟

نه هنوز، خاستگاری جواب مثبت داده بابام، ما رسم داریم دو بار خاستکار بیاد یبار برای حرف زدن با بابام یبار با خودم ولی چون حس دوطرفست و داره کمکم میکنه خلا های زندگیمو پر کنم دوستش دار

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

زندکی اونحا سخت نیست؟

سخت که چ عرض کنم مخصوصا الان که حامله ام و ی پسر دارم ،خب ی سختیاییم داره ولی زندگی مشترک یعنی خوشی مشترک ،غم و سختی مشترک ،ی رفیق پایه توی بهشت و جهنم ،غیر از این باشه اون زندگی بدرد نمیخوره 

شوهرم وقتی میاد خونه و من با میوه و شربت خنک میرم استقبالش انگار دنیا رو بهش میدن ،خب چرا من این لحظه رو ازش دریغ کنم ،ی جاهاییم اره سخته ولی باید تحملش کرد