2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولش سخته گریه میکنی حالت بد میشه با دختر دیگه ای یا زن میگیره وبد چند سال به خودت میخندی ومیگی خدایا شکرت نرسیدم بهش  با پسرای دیگه دوست میشی واز اونهم خوشت نمیاد وبرات اسباب بازین ودراخر یکی که لایقشی نصیبت میشه اگه صبر کنی یکی بهتر باعقل جلو میری

من از پشت خنجر خوردم کاشت شکست عشقی میخوردم

منم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اولش سخته گریه میکنی حالت بد میشه با دختر دیگه ای یا زن میگیره وبد چند سال به خودت میخندی ومیگی خدای ...

عزیزم خیلی سختههههههه .من عشق اولمو داشتم نشد ازدواج کنیم برای اینکه فراموشش کنم ازدواج کردم الان بعد ۱۰ سال پیداش کردم هنوزم فکرم پیششه

عزیزم خیلی سختههههههه .من عشق اولمو داشتم نشد ازدواج کنیم برای اینکه فراموشش کنم ازدواج کردم الان بع ...

اوووووو نگران نباش بابا ولی توهم کار اشتباهی کردی زود ازدواج کردی باید می‌گذشت بد ازدواج میکردی کارت اشتباه بود اون مرد بد بخت چه گناه کرده باتو ازدواج کرده

حالا بیخیال چرا پیداش شده و چی میگا

فراموش میکنی وقتی میفهمی هیچکی ارزششو نداره

فراموش میکنی وقتی میفهمی دل دادی ب ی آدم اشتباه 

فراموش میکنی وقتی میفهمی همه حرفن 

فراموش میکنی وقتی میفهمی صدتو  گذاشتی واسع آدمی کع حتی ۱۰ هم نیس 

فراموش میکنی عزیزم فراموش میکنی

و فقط پشیمونی میمونه برای ضربه ای ک زدی ب روحت بخاطر ی آدم بی لیاقت 

هیچکی متفاوت نیس

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اوووووو نگران نباش بابا ولی توهم کار اشتباهی کردی زود ازدواج کردی باید می‌گذشت بد ازدواج میکردی کارت ...

شوهرم خوبه فقط خیلییییییی اذیتم کرده عصبی ک بشه فحش ب منو خانواده میده اونم فحش های بد .....هیچی بعد ۹ سال تو تلگرامم اومد شماره شو نداشتم اونم شماره منو نداشت 

فراموش میکنی وقتی میفهمی هیچکی ارزششو ندارهفراموش میکنی وقتی میفهمی دل دادی ب ی آدم اشتباه فراموش می ...

یاد حرفاش و یادقربون صدقه هاش ک ادم میوفته داغون میشه یاد اینکه ک گفته تو غیرقابل فراموش شدنی