2777
2789
یاد حرفاش و یادقربون صدقه هاش ک ادم میوفته داغون میشه یاد اینکه ک گفته تو غیرقابل فراموش شدنی

همه حررررفن 

ی مشت چرت و پرت 

ترجیحم عقلمه نه قلبم!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ولش کن زندگیتو بچسب

خودش میگفت هر از گاهی فقط حال همو با خبر بشیم .الان چند روزهست از تلگرام پیام دادم سین نمیکنه ولی دیدم خیلی کم اومده تلگرام ولی پیاممو باز نکرده .این یعنی چی؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چندوقته برای شما از این جریان گذشته؟؟

حدودا ی سال 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

شکست عشقی که نمی‌دونم میشه اسمشو گزاشت یا نه اما هست سال پیش مجبور شدم کسیو ک دوست داشتم ول کردم با ینفر دیگه ازدواج کنم هنوز ب اون آدم فکر میکنم......

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خودش میگفت هر از گاهی فقط حال همو با خبر بشیم .الان چند روزهست از تلگرام پیام دادم سین نمیکنه ولی دی ...

دختر خوب اون زندگیش خراب شده میخواد زندگی تورو خراب کنه تو خدایی نکرده طلاق بگیری اون نمیاره تورو ومیزان تو سر خودت میگی چرا شوهرمو ول کردم

ببین بستگی داره چطور با مشکلت کنار بیای یا چ راه حلی براش پیدا کنی 

دوست من سه سال با ی پسری تو رابطه بود ،چقدر براش خوبی کرد سر سع سال پسره گفته بود مامانم دختر خالمو میخاد برام بگیره ،و ولش کرد دختره نابود شدااا ،رفتیم پیش ی سیدی گفت برات برش میگردنم حوری که بیاد بگه غلط کردم اینو گفتم 

همیطورم شد ،مثل سگ اومد النماسش کرد الانم عقد هستن 

میدونی نمیخام بگم کارش درسته ها ولی اون پسره هم میخاس زرنگی کنه ولی  حالش جا اومد که دستش بیاد نمیترنه بزنه و در بره

خودش میگفت هر از گاهی فقط حال همو با خبر بشیم .الان چند روزهست از تلگرام پیام دادم سین نمیکنه ولی دی ...

بلاکش کن شوهر داریا..

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
عززیزم مثل منی .ازش خبر نداری؟؟؟

اره میبینمش گاهی اون لحظه از شدت دلتنگی ناراحتی نمی‌دونم چکار کنم خیلی سخته مخصوصا وقتایی ک شب خوابشو میبینم تمام روز کلافم ...اون نکرده اگر متاهل میشد شاید برام بهتر بود ولی میگم اگه زن گرف چجوری برم عروسیش...برا شما مجرده تا متاهل ؟؟ تا حالا بهتون پیامم داده؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻