2777
2789
الان کسی دیگه تو زندگیت نیست ؟ اگه واقعا فکرت باز پیششه بهش پیام بده مثل من نکن من باید باز بعد مدتی ...

نه 

مهم نیست برام😂😂😂

خودم مهمم فقط!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یبار عاشق شدم و بخاطر اینکه یه دختر به ظاهر با حجاب پرید تو زندگیم همه چیو از دست دادم

اولش اعتمادم بود و بعد قلبم

خیلی دوستش داشتم، روز اول مشتامو کوبیدم دیوار، روز دوم از دور دیدمش ولی نزدیکش نشدم، روز سوم.. روز سوم گریه کردم، تازه باورم شده بود نیست، شکست خوردم و با اعماق وجودم داد زدم جوری که استخونام به لرزه افتاد

ولی فریادم از جنس سکوت بود چون محکوم بودم به سکوت انگار.. خدایا؟ چرا من؟ از این همه آدم چرا هرچی غمه ماله منه؟ 

خداروشکر که یکی اومد تو زندگیم که از نظر من ناجیه ایه که خدا واسم فرستاد، کی گفته اعتماد برگشت ناپذیره؟ کی گفته؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

اسمش چیه ؟ برای کدوم شهره ؟ کارش چیه؟

نگا مال جنوبه ،ی سید مسن هستن که چندین ساله کارش اینه ،سرکتاب و دعا میده ،روی قران کار میکنه  ،بیشترررر کارش حضوریه ولی اگه بفهمه کسی مال ی شهر دوره و مشکل داره کمکش میکنه و تلفنو جواب میده ،سرکتاباش عالیع ،قیمتشم من چن ماه پیش هفتاد تومن دادمـکه واقعا چیزیم نیس