2777
2789
عنوان

ناراحتی از مادر شوهر

128 بازدید | 6 پست

سه روز تو خونشونم هر محبتی هرکاری ک بگین کردم غذا گذاشتم جارو کشیدم ولی هر چی میشه بهم تیک میندازه 

مثلا میخوام ی کاری کنم برمیگرده زود میگه ب شوهرم نه من بودم اینکارو نمیکردم 

من طلاهامو فروختم دادم ب شوهرم ک ماشین بخره الان دوتا النگو و یدونه گردنی خریده میگ بسه نمیخوام طلا بخرم از این ب بعد شمش میخرم سودشم بیشتر مادرشوهرمم میگ اره طلا نخر دیگ ولی خودشم میخواد گردنی بخره 

فک کنم  از حسودیش میگه چون من هروق میخوام طلا بگیرم اصلا صورتش نمیخنده 

یکم پیش هم چند باری با زبونش گف پسرم برو هندونه رو‌گذاشتم میز  بخور 

ی بارم از دهنش درنیومد ک  بخورین چندبار تکرار کرد برو بخور گذاشتم برای تو 

منم ناراحت شدم با خودم گفتم مگ ب هندونه تو‌موندم زنیکه حسود اومدم اتاق دراز کشیدم ی بارم نگف بیا از هندونه بخور ولی شوهرم چند بار گف بیا هندونه بخوریم 

ب نظرتون بیشتر واکنش نشون میدم ؟ 

سوال اینه که با این وجود، چرا سه روز خونه مادرشوهرت موندی؟!

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اَم میرفتی با شوهرت هندونه میخوردی  به لجش با شوهرت خوب تر از همیشه باش با هم غذا بخورید ولی بی احترامی بهش نکن تو کار خودت کن بذار اون هر کاری از حسادت میکنه بکنه الانم برات مهم نباشه

تو اَم میرفتی با شوهرت هندونه میخوردی به لجش با شوهرت خوب تر از همیشه باش با هم غذا بخورید ولی بی ا ...

ن بابا هندونه بخور تو سرش چیزی ب نام کارما وجود داره دل شکستن آسون نیست 

دست من نیس شوهرم میاره

یعنی شما بعنوان یک انسان بزرگ و بالغ و عاقل اختیار جایی رفتنتونم دست خودتون نیست؟

به نظرم خودتونم با این قضیه مشکلی ندارید و اعتراضی نمیکنید(قضاوت نمیکنم عزیزم فقط حسمو گفتم)

بعدشم اصلا راحتید اینقدر طولانی خونه کسی باشید؟

تو عقد هستید؟

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢