2777
2789
عنوان

تغییر رشته

414 بازدید | 36 پست

دوستان من امسال میرم یازدهم تجربی ، به زیست علاقه ندارم احساس میکنم قرار نیست تو کنکور موفق بشم .. اطرافیان رو میبینم که چندین ساله پشت کنکورن و نتونستن قبول بشن، ارزششو داره تغییر رشته بدم به ریاضی؟ از اونجایی که قبولی کنکورش خیلی راحتتره میگم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبولی ریاضی راحت نیست

از این نظر که مهندسی کاملا وابسته به رشته های خوبه

عمران دانشگاه شریف خیلی فرق داره با عمران دانشگاه ازاد فلان جا

ولی یه پرستار تو هر دانشگاه پرستاره از این نظر 

هم ریاضی سخته هم تجربی هر دو نیاز به تلاش زیاد کنکوری دارن 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
مامانم خیلی اصرار داره تجربی بخونم ، یک جورایی میترسم بحثشو پیش بکشم و عصبانی بشه

خودم ریاضی میخونم 

مامان بابام میگفتن باید تجربی بخونی 

ولی تصمیم گرفتم با عقلم انتخاب کنم نه با احساسم الانم پشیمون نیستم

الان فکر کردی ریاضی خیلی راحت تر از تجربی هست؟ گول این حرف ها را نخور که قبولیش راحت تره واقعا این طور نیست 

بله ممکنه دانشگاه قبول بشی ولی کجا ؟مثلا زابل

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
خودم ریاضی میخونم مامان بابام میگفتن باید تجربی بخونی ولی تصمیم گرفتم با عقلم انتخاب کنم نه با احساس ...

من تو کل زندگیم تسلیم خواسته های پدر مادرم شدم متاسفانه. کاش شجاعت شما رو داشتم واقعا

از اینده شغلی ریاضی میترسم. درسته میگن برای دخترها بازار کار نداره؟

نه مشکلی نداره ولی کلا بازار کار بیشتر رشته های مهندسی اشباع‌شده من خودم به رشته ریاضی علاقه داشتم و مهندسی خوندم پشیمون هم نیستم با وجود اینکه بازار کار زیاد خوب نیست

کاربر آقا 
رقابت کنکور ریاضی نسبت به تجربی خیلی کمتره ولی

نه ببین از این طرف ظرفیت دانشگاه های تاپ کمتره

تو تجربی رقابت سر رشته است 

ریاضی سر دانشگاه 

این ک ریاضی پشت کنکور نداره درسته ولی خروجی های دانشگاه برای بازار کار جوابگو نیست 

پیشرفت رشته ریاضی کاملا وابسته دانشگاه و استاد 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند