دوستان من امسال میرم یازدهم تجربی ، به زیست علاقه ندارم احساس میکنم قرار نیست تو کنکور موفق بشم .. اطرافیان رو میبینم که چندین ساله پشت کنکورن و نتونستن قبول بشن، ارزششو داره تغییر رشته بدم به ریاضی؟ از اونجایی که قبولی کنکورش خیلی راحتتره میگم.
از این نظر که مهندسی کاملا وابسته به رشته های خوبه
عمران دانشگاه شریف خیلی فرق داره با عمران دانشگاه ازاد فلان جا
ولی یه پرستار تو هر دانشگاه پرستاره از این نظر
هم ریاضی سخته هم تجربی هر دو نیاز به تلاش زیاد کنکوری دارن
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
از اینده شغلی ریاضی میترسم. درسته میگن برای دخترها بازار کار نداره؟
نه مشکلی نداره ولی کلا بازار کار بیشتر رشته های مهندسی اشباعشده من خودم به رشته ریاضی علاقه داشتم و مهندسی خوندم پشیمون هم نیستم با وجود اینکه بازار کار زیاد خوب نیست
این ک ریاضی پشت کنکور نداره درسته ولی خروجی های دانشگاه برای بازار کار جوابگو نیست
پیشرفت رشته ریاضی کاملا وابسته دانشگاه و استاد
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند