2777
2789
عنوان

تغییر رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 36 پست
من مهندس ساختمان هستم درآمد بستگی به اوضاع کار داره برای مهندس بالای ۱۰سال سابقه حدودا ماهی ۳۰ با شر ...

حالا شما پسری مهندسی ساختمان میخونی بنظرت بازار شغلی برا من که دخترم چی خوبه مثلا 

شما میگید علاقه، علاقه اصلی من هنر بود ولی تا بحثشو کنار خانواده پیش کشیدم جوابی که بهم دادن این بود ...

با این وضعیت بی خیال تغییر رشته برو 

ارزش نداره وقتی علاقه نیست بری واحد های ریاضی بخونی تا تغییر رشته بدی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای شما معماری یا کامپیوتر بهتره البته من همکار خانوم زیاد دارم

پدرمم میگه یا معماری بخون یا همین ساختمان 

ما خونه خودمون رو ساختیم برا اینکه مهندس ساختمان بیاریم هر کدوم برا ی امضا نفری ۲۰ گرفتن حالا فکر کن سه جا در ماه امضا کنن میشه ماهی ۶۰

حداقل از زیست بهتره. بخدا کتابو باز میکنم خوابم میگیره

اصلا درس های ریاضی دیدی؟

زیست خدایی میکنه پیش درس های ریاضی

من عاشق زیست بودم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
پدرمم میگه یا معماری بخون یا همین ساختمان ما خونه خودمون رو ساختیم برا اینکه مهندس ساختمان بیاریم هر ...

معماری برای شما راحت تره چون بعدا میتونید کلینیک معماری و طراحی داخلی هم راه اندازی کنید

کاربر آقا